Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Να γιατί θα ψηφίσω πρώτη φορά Κούλη στις επόμενες εκλογές!

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

almyraΑύξησε τον αριθμό τών μετακλητών υπαλλήλων κατά >50%, ενώ πριν από το 2019 έλεγε: «Ναι, πρέπει να μειωθούν οι αριθμοί των μετακλητών, αλλά πρέπει να γίνει και κάτι ακόμα. Πρέπει να μην αμείβονται οι μετακλητοί υπάλληλοι με τα σημερινά μισθολογικά κλιμάκια. Γιατί ξέρετε τι συμβαίνει; Δεν γίνεται ένας μετακλητός να παίρνει τα ίδια χρήματα με έναν Δημόσιο υπάλληλο που δουλεύει 20 χρόνια. Όταν πήγα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το μεγαλύτερο κομμάτι της δουλειάς το έκανα με άξιους Δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν έπαιρναν καμία πρόσθετη αμοιβή, αλλά οι οποίοι έβγαλαν τη χώρα και θέλω να το πω αυτό, ασπροπρόσωπη στις διαπραγματεύσεις που κάναμε με την τρόικα…..΄Ετσι κι αλλιώς η εξουσία είναι για τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αυτοσκοπός και κίνητρο για μονιμοποιήσεις. Και πολλούς, πάρα πολλούς μετακλητούς υπαλλήλους, οι οποίοι πληρώνονται από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων».

Επί ημερών του εκτροχιάσθηκε η διαφθορά στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Διορίζει αβέρτα κουβέρτα τους κολλητούς του

Δώρισε στο κράτος τα 1.100 αρχαιολογικά ευρήματα που [κατά τη Ντόρα] είχε εντοπίσει η γιαγιά του καλλιεργώντας τα χωράφια της και φύλαγε στο σπίτι της

Είναι έτοιμος να μοιραστεί το Αιγαίο με τους Τούρκους

Έχει υπουργό που δήλωσε πως είμαστε απόγονοι των Οθωμανών

Τα δημόσια έργα ανατίθενται σε συγγενείς υπουργών χωρίς διαγωνισμό ή με φωτογραφικό διαγωνισμό 

Δεν ενοχλήθηκε από τις παράνομες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις πωλητικών, στρατιωτικών κ.λπ.

Έχει δεχθεί στο κώμα του σχεδόν όλους τους υπουργούς τού ΠΑΣΟΚ που καθύβριζαν σκαιότατα τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τον Άδωνη. Αυτός κι’ αν την έβριζε!

Βρίσκεται σε καθημερινή συναλλαγή με τη δικαστική εξουσία

Διπλασίασε τον μισθό των μητροπολιτών και άφησε ενεξέλεγκτο τον ΠτΔ να χορηγεί αυξήσεις στους υπαλλήλους της Προεδρίας 

Παρακολουθεί σιωπηλώς την ασυδοσία τών servicers και funds 

Έχει σκορπίσει σωρεία passes. Το μόνο που δεν χορήγησε είναι  porn pass στους ανώμαλους, προκειμένου  να πάψουν να προσβάλλουν τη δημόσια αιδώ. 

Το 2019 διακήρυξε, ότι ο λιγνίτης θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό στοιχείο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά το 2026 άλλαξε γνώμη

Γεμίζει με ανεμογεννήτριες τα δάση που έχουν καεί όλως τυχαίως

Έχει γραμμένο το Σύνταγμα στα …. παλαιότερα των υποδημάτων του

Και μετά ξύπνησα!

Από πάνω μου, όμως, με κοίταζαν χαμογελώντας οι φιγούρες Ανδρουλάκη, Ζωής, Αλαίκσοις, Βελόπουλου, Σαμαρά, Δούρου, Χαρίτση, Καρυστιανού, Νατσιού, οπότε έχασα τις αισθήσεις μου! 

Σώτος