Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ασθενής [κοντή που λένε οι μορφωμένοι] μνήμη.

Υπότιτλος: Όλο Θα και Θα και Θα, σκάσε βρε αληταρά.

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

arkas.exousiaΤην επικαιρότητα μονοπωλούν οι αλητείες τού Αυγενάκη, του Λύτρα, του άλλου πασίγνωστου δικηγόρου που κακοποίησε τη σύζυγο, του δημοσιογράφου τής ΕΡΤ που κακοποίησε τη σύντροφο, της δολοφονίας τού τοπογράφου, της φοροδιαφυγής με στοιχεία ξεπλύματος βρώμικου χρήματος πασίγνωστου τραγουδιστή  κ.λπ. Όλα τα καλά παιδιά στην πίστα.
       
Από κοντά η ακρίβεια των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, της φέτας και λοιπών χρειωδών.
Ο σύζυγος της Μαρέβας  επισκέπτεται υπουργεία και δίνει κατευθύνσεις. Μια ζωή κατευθύνσεις δίνουν οι πορδυπουγοί, αλλά τίποτε δεν γίνεται.

Ο σύζυγος τού Τάιλερ υπόσχεται τον ουρανό με τ’ άστρα. Το ίδιο και οι 7 διεκδικητές τής ηγεσίας του  κώματος ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ, οι οποίοι έχουν ξεχάσει το πόρισμα των ελεγκτών στα οικονομικά τού κώματος, το οποίο αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα ο Ντέπιουτης. Η 5ήμερη εργασία γίνεται 6ήμερη και δεν κουνιέται φύλλο. Στον Πειραιά θα λέγαμε παλιά «δεν κουνιέται ούτε πούστης». Σήμερα δεν τολμάμε να το πούμε, διότι είναι άκρως ρατσιστικό και θα μας την πέσει η κοινότητα των ΠΟΥΛΕΚΩΛΟΜΠΙ που δικαιούται να παρελαύνει υπερηφάνως σε αντίθεση με τους θιασώτες της φυσιολογικής οικογένειας, των οποίων απαγορεύονται οι συναθροίσεις, για να μη διασαλευθεί  η δημόσια τάξη.   
          
Ο Άδωνις ενημέρωσε από τηλεοράσεως, ότι προκηρύχθηκαν θέσεις ιατρών στα νησιά μας με μηνιαίο μισθό € 9.000 και στέγη, αλλ’ ουδείς ενδιαφέρθηκε. Το άκουγα και δεν το πίστευα.   Είναι δυνατόν; Πώς να το πιστέψω από τον άνθρωπο που το 2012 διερρήγνυε τα ιμάτιά του, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στη ΝΔ, την οποία καθύβριζε, και στη συνέχεια όχι μόνον πήγε, αλλά είναι και αντιπρόεδρος του κώματος; Αυτόν που πούλαγε επιστολές τού Ιησού πριν τις ανακαλύψει ο Βελόπουλος.  
           
Και μετά ο Αντωνάκης ο Σαμαράς, τέως Πρόεδρας της ΝΔ και πρώην πορδυπουργός, καταφέρθηκε κατά τού συζύγου τής  Μαρέβας. Αυτός που υπήρξε πρωτοπόρος στην κατάργηση των Μημονίων [θυμηθείτε: Ζάππειο Ι,ΙΙ,ΙΙΙ] και μόλις ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας είπε στον υπουργό Εργασίας Νικολόπουλο που αντιδρούσε στις απαιτήσεις τής τρόικα «στα τέσσερα». Πόσο πιο αναξιόπιστος!! Ναι, αυτός που φρόντισε να απολύσει ο αδελφός του από το Κολλέγιο Αθηνών την εξαίρετη καθηγήτρια που κατέλαβε τον γιό του να αντιγράφει σε διαγώνισμα. Ο Θεός να τη συγχωρέσει για το αμάρτημά της.
          
Βρώμα και δυσωδία, την οποίαν ουδείς δημοσιογράφος τολμά να αναδείξει, καθότι τέτοιες εντολές έχει από τα αφεντικά του που διαφεντεύουν και τον τόπο.
           
Να μην ξεχάσω να σημειώσω, ότι όχι μόνον ο Αλαίκσοις, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγιναν επίτιμοι διδάκτορες ΑΕΙ. Ναι, αυτός που εμπλέκεται στην υπόθεση του Noor One, όπου κατά φοβερή σύμπτωση έχουν χάσει τη ζωή τους 16 μάρτυρες ή κατηγορούμενοι.         
Πόση πχιο ξεφτίλα πια!!!!

Σώτος -  μνημονικός [όχι μνημονιακός] αναρχοακροαριστεροκομμουνιστοκεντροαριστεροκεντροδεξιοακροδεξιοβασιλοχουντοφασιστοουτοπιστής

Υ.Γ. Κι’ αν υπάρχει ακόμη κάποιος που δεν πιστεύει, ότι όλο το Δημόσιο είναι μία χαβούζα με πρωτεργάτες τους πωλητικούς, δεν έχει παρά να διαβάσει τα βιβλία τού Γεωργίου Μπούτου «ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» και «ΜΙΚΡΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ», ώστε να σχηματίσει μία απειροελάχιστη ιδέα για την άβυσσο της σαπίλας.