Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Άνθρωπος! Αυτό το κτήνος...

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

maimoubΔιάβαζα την είδηση ότι αστυνομικοί ήσαν μέλη σπείρας που πουλούσε πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες και μάλιστα σε σεσημασμένους κακοποιούς. Τι άλλο θα με βρει Θεέ μου μονολόγησα.  Κι’ από την άλλη να έχω το τεκμήριο αθωότητας και να περιμένω μερικά τέρμινα [τρία χρόνια το τέρμινο] μέχρι να αποφανθεί  η Δικαιοσύνη περί ενοχής ή μη. Και μέχρι τότε; Θα έχουν τεθεί σε αργία οι αστυνομικοί; Υποχρεωτική ή δυνητική, όπως εψήφισεν ο κ. Καρούμπαλος;

http://makpress.blogspot.com/2015/09/blog-post_509.html

Με είχαν ζαλίσει τα ΜΜΕ με το θέμα των κουκουλοφόρων μαρτύρων. Εξαφανίστηκαν ή όχι; Πώς εξαφανίστηκαν, αφού τελούν υπό την προστασία της ΕΛ.ΑΣ.; Τί διάολο συμβαίνει; Τί μου διαφεύγει;  Θα καταθέσουν με κουκούλα ή χωρίς κουκούλα; Κι’ έτσι δεν πήρα πρέφα μια άλλη είδηση.

https://www.protothema.gr/greece/article/977157/dikigoros-eihe-stisei-paramagazo-gia-pano-apo-10-hronia-sto-panepistimiako-nosokomeio-patron/

Δικηγόρος, λέει, του νοσοκομείου Πατρών είχε λεηλατήσει το ίδιο το  νοσοκομείο με αγωγές για επιδόματα κ.λπ.  Κέρδιζε όλες τις δίκες και το νοσοκομείο δεν ασκούσε έφεση. Θυμήθηκα μια παλαιότερη υπόθεση, όπου ο νομικός σύμβουλος μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας  είχε βουτήξει € 3.000.000 στήνοντας ζημίες. Το δικαστήριο τον κατεδίκασε σε 9ετή κάθειρξη, αλλά έδωσε ανασταλτική δύναμη στην έφεση, ώστε να μην φυλακισθεί ο καημένος μέχρι να τελειώσει η δίκη και στο 5μελές Κακουργημάτων.

Μήπως για όλα αυτά φταίει  ο τυροπιτάς που δεν κόβει  απόδειξη, όπως με είχε ενημερώσει ο τεράστιος Bungalows;

Και μετά διαβάζω ότι 9χρονος αμερικανός  πάσχων από νανισμό υφίσταται  bullying από τους συμμαθητές του. Σε τί σκατά σπίτια ζουν αυτοί οι συμμαθητές/τσογλάνια; Διάβαζα την είδηση με φόντο τρία άλλα  τσογλάνια που κλώτσαγαν πατίνια  ρίχνοντάς τα στον Θερμαϊκό. Tί μυαλά να κουβαλάνε; Τί παραστάσεις έχουν από τα σπίτια τους;  Όπως και οι «φίλαθλοι» ποδοσφαιρικών ομάδων που πλακώνονται για μια «ιδέα». Όπως και οι Ρουβίκωνες που το παίζουν Ρομπέν των Δασών.

Και με αποτελείωσε η είδηση, ότι στην Ουκρανία πολίτες επιτέθηκαν σε λεωφορείο που μετέφερε σε νοσοκομείο άτομα ύποπτα για κορονοϊό. Δεν ήθελαν να γίνει καραντίνα στην περιοχή τους. Μακρυά  από τον κώλο τους και όπου να ‘ναι. Αυτό με ξεπέρασε. Ποιοί αλήτες δικηγόροι, ποιοί απατεώνες αστυνομικοί, ποιά τσογλάνια κ.λπ. Όλα τα λεφτά στην Ουκρανία.