Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

«Αντί να αποδείξουν την αθωότητά τους».

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

monteskieΟ πορδυπουργός, λοιπόν, μας ενημέρωσε ότι οι πωλητικοί του αντίπαλοι ασχολούνται με άλλα, αντί να αποδείξουν την αθωότητά τους στην υπόθεση Novartis. Ίσως επειδή είμαι νομικός να με τάραξε η φράση αυτή, μόλις την άκουσα. Ο Αλαίκσοις, λοιπόν, απαιτεί από τους εγκαλουμένους αντιπάλους του, να αποδείξουν αυτοί την αθωότητά τους και όχι από τη Δικαιοσύνη ή το κώμα του να αποδείξουν την ενοχή τους. Όταν, όμως, ο πολύς Κατρούγκαλος, ο και ποσετάκιας αποκαλούμενος,   επανέφερε στις θέσεις τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους μέχρις ότου κριθεί η ενοχή τους επί τη βάσει του τεκμηρίου αθωότητος, όλα ήταν καλά.   

http://makpress.blogspot.com/2015/09/blog-post_509.html

Δεν έχω την απαίτηση να είναι ο πρωθυπουργός μου παντογνώστης, αλλά τα στοιχειώδη πρέπει να τα γνωρίζει και να μην υποπίπτει σε τέτοια ατοπήματα. Διότι τον ακούνε και παιδάκια και μπορεί να πιστέψουν ότι αυτός είναι ο νομικός πολιτισμός μας.

Και το τερμάτισε ο πορδυπουργός εκθειάζοντας το έργο της Δούρου ενόψει περιφερειακών εκλογών. Η κυρία Ρένα δάκρυσε. Και με το δάκρυ της αναχαίτισε τους ποταμούς δακρύων των συγγενών των 100 του Ματιού και των 25 της Μάνδρας. Διότι η κ. Ρένα έκανε αθόρυβο έργο, το οποίο μόνον ένας αγράμματος πορδυπουργός θα μπορούσε να αναδείξει. Είναι το έργο που φανερώθηκε στη Μάνδρα και στο Μάτι.

Συχώρα με Θε μου, αλλά ακούγοντας και τούτες τις ηλιθιότητες δικαιολόγησα πλήρως τον Κασιδιάρη που την αποκάλεσε «νούμερο» πετώντας της και ένα ποτήρι νερό.

https://www.youtube.com/watch?v=zF5hAT_3f3U