Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ελλήνων Συνέλευσις ή Ελλήνων Διαίρεσις;

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Ένα από τα νέα γραφεία της Οργάνωσης στον Ν. Κόσμο.Και ενώ χιλιάδες επιχειρήσεις, έχοντας υποστεί τις οδυνηρές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, κατεβάζουν ρολλά και βάζουν λουκέτο, γραφεία της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης με την επωνυμία "Ελλήνων Συνέλευσις" ξεφυτρώνουν κατά δεκάδες σε όλη την χώρα σαν τα μανιτάρια! Και επειδή κάθε πολιτική κίνηση (γιατί περί πολιτικής κίνησης πρόκειται, άλλο τι γράφει η πινακίδα) που σέβεται τις Αρχές της πρέπει να έχει μπροστάρη, εμπνευστή και αρχηγό, δίπλα στην ονομασία της Οργάνωσης φιγουράρει η φωτογραφία του απατεώνα της Πάτρας Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος διατυμπανίζει ότι θα σώσει την Ελλάδα με τα δισεκατομμύρια του παγκοσμίου καταπιστεύματος φροντίζοντας να καθησυχάσει τις αμφιβολίες των αφελών ότι αυτός είναι πάνω από κόμμα, χρώμα και δόγμα!

Άλλα έλεγε βεβαίως μέχρι πρότινος ο πολλά κοινά έχων (εμφανισιακώς, και όχι μόνο) με τους αθίγγανους του Ζεφυρίου ο εκ Πατρών ορμώμενος απατεών Αρτέμης Σώρρας, αναφερόμενος σε αμερικανικά ομόλογα δισεκατομμυρίων, άλλα λέει τώρα. Τι σημασία όμως έχει αυτό όταν όλα γύρω μας καταρρέουν και ελάχιστοι πια προσέχουν ή θυμούνται τι είπε ποιος. Είναι η εποχή άλλωστε που οι απατεώνες κάθε είδους ανθούν, όπως άνθησε ο Καματερός και το θαυματουργό νερό του κάπου εκεί στα μέσα της δεκαετίας του '70.

Και... off shore Μ.Κ.Ο. στην Αυστραλία Αρτέμη;Αυτό πάντως που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα είναι ο αριθμός των γραφείων της Οργάνωσης που ανοίγουν κάθε τόσο σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και στην Αυστραλία! Ποιος τα ενισχύει οικονομικώς όλα αυτά με δεδομένο ότι ο Σώρρας δεν έχει ούτε μαντήλι να κλάψει; Οι αφελείς οπαδοί του που σπεύδουν να καταβάλλουν τον οβολό τους στους εράνους του πρωτοπαλλήκαρου Γιάννη Καλογερόπουλου; Κάποιοι άλλοι αθέατοι σπόνσορες οι οποίοι αποσκοπούν... πού άραγε;

Ας δούμε όμως τι διακηρύττει ο Πατρινός τσοπάνης απευθυνόμενος στο κοπάδι του :

Δεν είσαι ανήμπορος, μπορείς να φέρεις την αλλαγή. (Πώς άραγε; Με τα όπλα αφού χρήματα δεν υπάρχουν;).

Καλείσαι να πεις και να υποστηρίξεις την αλήθεια. (Αυτό κάνουμε, εδώ και χρόνια Αρτέμη, αλλά μάλλον σε κακό μας βγήκε).

Θα μπορέσεις να αντιστρέψεις την καταστροφική ροπή που εξελίσσεται μπροστά σου. (Ξαναρωτώ: Με την διχόνοια και τα όπλα;).

Θα μπορέσεις να ανοικοδομήσεις τη χώρα σου με τις δικές σου δυνάμεις γιατί έχεις κληρονομική περιουσία που τεχνηέντως σου κρύβουν. (Με τα τρισεκατομμύρια του παγκοσμίου καταπιστεύματος προφανώς.).

Μόνο εσύ μπορείς να σπρώξεις τον πλανήτη να συντονιστεί στη σωστή του συχνότητα. (Πουλάνε πολύ κάτι τέτοια στους αφελείς υπερ-πατριώτες.).

Μπορείς κι' Ε.ΣΥ.!Σπεύσε και γίνε μέλος στην των "Ελλήνων Συνέλευση" διότι μέσω αυτής μπορεί να εφαρμοστεί η πραγματική Δημοκρατία και να ενεργοποιηθούν τα ελληνικά αξιακά συστήματα. Και άκου αφελή συνοδοιπόρε : Δώσε και κανένα ευρώ κατά την εγγραφή σου. Τα δισεκατομμύρια του αρχηγού δεν επαρκούν. Πώς θα περιοδεύουμε σε όλη την Ελλάδα ; (τώρα και στη μακρινή Αυστραλία). Πώς θα καλυφθούν τα έξοδα διανυκτέρευσης, διατροφής και μεταφοράς των εμπνευσμένων ομιλητών και νονών οι οποίοι βαφτίζουν και ορκίζουν τους αφελείς στον ιερό όρκο του μεγάλου πολεμιστή!

Καλά όλα αυτά για να γελάμε και να ξεχνάμε τον πόνο μας. Η κατάσταση όμως που τείνει να δημιουργηθεί εξ αιτίας των φληναφημάτων του Σώρρα και των ηλιθίων που τον πιστεύουν και τον ακολουθούν, τείνει να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Διότι, ενώ ο Πατρινός απατεώνας επαγγέλεται συνένωση των Ελλήνων, επιτυγχάνει τελικώς ακριβώς το αντίθετο, απειλώντας και χαρακτηρίζοντας όσους τον αμφισβητούν ανθέλληνες, προδότες, μασόνους και εβραίους! Προετοιμασία κανονικού εμφυλίου, δηλαδή, με στόχο την διαίρεση της χώρας μέσω του Καλλικρατικού νόμου! Και όταν κάποιος τολμήσει να ρωτήσει τον Μυγχάουζεν απατεώνα της Πάτρας πού τα βρήκε τόσα λεφτά, αυτός με ύφος χιλίων καρδιναλλίων απαντά : Όποιος ρωτάει κάτι τέτοιο είναι ζώον!

Και εδώ τίθενται βεβαίως τα εξής εύλογα ερωτήματα : Γιατί δεν αντιδρούν οι Αρχές; Γιατί δεν ευαισθητοποιείται, ένας έστω, εισαγγελέας; Γιατί δεν στέλνει το Δρομοκαίτειο μια κλούβα και ένα ζουρλομανδύα να μαζέψει τον τρελλό απατεώνα; Πώς γίνεται και δεν ενοχλούνται οι εβραίοι από τους άκρως υποτιμητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς του Σώρρα και των συνεργατών του, ενώ την ίδια στιγμή όποιος τολμήσει να καταφερθεί εναντίον των σιωνιστών τίθεται στην πυρά; Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και ποιον εξυπηρετούν οι γελοιότητες του Σώρρα; Μήπως αυτοί που έφεραν τη χώρα ως εδώ είναι οι σπόνσορες αυτού του θεότρελλου; Μήπως τελικώς το καθεστώς βολεύεται από την εξωφρενική δράση αυτού του ανισόρροπου αθίγγανου και των θερμοκέφαλων οπαδών του;

Με εξέπληξε πάντως το σχόλιο που έκανε ένας επισκέπτης στο YouTube, με το ψευδώνυμο "Dynamitarian", και μάλιστα στο βίντεο της συνέντευξης του καθηγητή Πάνου Παππά για τον Αρτέμη Σώρρα, και ειλικρινώς απορώ πώς δεν είχα σκεφτεί ως τώρα ότι η απάντηση στον γρίφο είναι το ίδιο απλή όπως το αυγό του Κολόμβου :

Το ΧΡΕΟΣ είναι ΨΕΥΤΙΚΟ και όργανο των σκοτεινών τραπεζοπιστωτικών κέντρων στο σχέδιο υποδούλωσης των Ελλήνων. Και ο Σώρρας ήθελε/θέλει να το σβήσει; ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ;;;;;;   Είμαστε καλά; Aυτό αποτελεί αυτόματη αποδοχή της απάτης των Τραπεζών/Λεσχών και των "πολιτικών" υπαλλήλων τους σε βάρος των Ελλήνων. Αυτό αποτελεί συνδιαλλαγή με τον εχθρό, μέσα στο γήπεδό του, με τους όρους του εχθρού. Ακόμη και αν ήταν γνησια τα τρις του πατρινού καρνάβαλου (που δεν έχει φράγκο), δεν θα έπρεπε να αποπληρώσουμε το χρέος που αποτελεί προϊόν συνωμοσίας και εγκλήματος κατά της Ανθρωποτητας και κατά της Ελλάδας. Απο κει και μόνο καταρρέει όλο το στημένο τσίρκο του Σώρρα. Το τσίρκο της  ελλεεινής  εξαπάτησης, αποπροσανατολισμού και ακύρωσης της υγιούς πατριωτικής αντίδρασης των Ελλήνων.

Ας θυμηθούμε όμως, ευκαιρίας δοθείσης, και την δακρύβρεχτη (από όποια πλευρά και αν την δει κανείς) ιστορία του Γιώργου Καματερού με το "θαυματουργό" νερό του :

Ο Γιώργος Καματερός (Κως 1940 - 6 Μαΐου 1998) ήταν Έλληνας δικηγόρος, γνωστός για το σκάνδαλο με το "νερό" του, που υποστήριζε ότι θεραπεύει τον καρκίνο, στα μέσα της δεκαετίας του 1970. Εμφανίσθηκε στο δημόσιο προσκήνιο το 1976 όταν ανακοίνωσε πως είχε εφεύρει ένα φάρμακο το οποίο είχε την ικανότητα να αναστέλλει και να εξουδετερώνει κάθε νεοπλασματική νόσο.

Η περίπτωσή του έλαβε τεράστιες διαστάσεις, καθώς τις κινήσεις του πρόβαλλαν τα τότε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και εκατοντάδες κόσμου συνέρρεαν στις ομιλίες του. Σε αυτές, που πραγματοποιούνταν κατά κανόνα σε ανοικτούς χώρους, ο Καματερός μοίραζε δωρεάν το φάρμακό του, το οποίο έμεινε γνωστό ως το νερό του Καματερού, τόσο σε υγρή μορφή σε φιαλίδια (οι επικριτές του οποίου υποστήριζαν ότι περιείχαν απλό νερό), όσο και σε μορφή κονιάματος (σκόνης). Οι ανακοινώσεις του είχαν σαν αποτέλεσμα να διακοπούν ακόμη και θεραπείες παιδιών που έπασχαν από λευχαιμία, ενώ καταγράφηκε και ένας θάνατος. Ο Καματερός δικάσθηκε για το σκάνδαλο που προκάλεσε και καταδικάσθηκε σε φυλάκιση.

Αυτοκτόνησε το 1998 σε ηλικία 58 ετών, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Άντε Αρτέμη, και στα δικά σου!