Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η "ΑΝΕΚ LINES" παρούσα στις διεθνείς εκθέσεις.

Το παρθένο Κρητικό ελαιόλαδο ταξιδεύει με τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES.Η "ΑΝΕΚ LINES", με την άρτια οργανωμένη συμμετοχή της στις κορυφαίες ευρωπαϊκές τουριστικές διοργανώσεις, επιβεβαιώνει την δέσμευση και την προσήλωσή της στην προβολή και προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Έτσι, μετά την Ουτρέχτη, τη Βιέννη, τη Στουτγκάρδη, και τη Ζυρίχη, που συμμετείχε στις αρχές του έτους, η "ΑΝΕΚ LINES" ήταν παρούσα, με μεγάλη επιτυχία, σε τρεις ακόμα Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, που διοργανώθηκαν αντίστοιχα στο Μιλάνο της Ιταλίας (17 – 20/2), στο Μόναχο (23-27/2) και στη Νυρεμβέργη (2/3-6/3) της Γερμανίας.

Η παρουσία της "ΑΝΕΚ LINES" στις διεθνείς εκθέσεις ήταν άψογα οργανωμένη, δεδομένου ότι συμμετείχε με δικά της εντυπωσιακά περίπτερα. Ειδικότερα, θερμής υποδοχής έτυχε το περίπτερο της ΑΝΕΚ στην ευρωπαϊκή έκθεση τουρισμού "FRΕΕ ΜΟΝΑΧΟΥ 2011" που πραγματοποιήθηκε στη Βαυαρία της Γερμανίας, του σημαντικότερου κρατιδίου όσον αφορά στην προσέλευση γερμανών τουριστών στην ελληνική αγορά. Την έκθεση του Μονάχου επισκέφθηκαν πάνω από 95.000 επισκέπτες σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. 

Σημαντική η παρουσία της ΑΝΕΚ LINES στις εκθέσεις του εξωτερικού.Σημαντική όμως ήταν η παρουσία της ΑΝΕΚ και στη διεθνή έκθεση "BIT 2011" στο Μιλάνο. Πρόκειται για την σημαντικότερη έκθεση τουρισμού στην Ιταλία και μία από τις τέσσερις σημαντικότερες εκθέσεις στον κόσμο, στην οποία  συμμετείχαν 5.000 εκθέτες από 130 χώρες. Τα περίπτερα της ΑΝΕΚ ξεχώρισαν για το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό τους και συγκέντρωσαν τα βλέμματα των επισκεπτών που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τη μεγάλη γκάμα προσφορών και υπηρεσιών της εταιρείας, τα δρομολόγια, και τους τουριστικούς προορισμούς της. Ενώ, για άλλη μία φορά, τιμητική θέση στα περίπτερα της ΑΝΕΚ είχε το εξαιρετικά παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο που πλέον την ακολουθεί σε όλα τα "ταξίδια" της εντός και εκτός Ελλάδος.

Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, στα περίπτερα της εταιρείας, για την πρωτοποριακή υπηρεσία "Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή – Best Price", που πρώτη η "ΑΝΕΚ LINES" καθιέρωσε στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας στις γραμμές της Αδριατικής. Ο ταξιδιώτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να ενημερωθεί για την "Καλύτερη Διαθέσιμη Τιμή" της "ΑΝΕΚ LINES", που υπολογίζεται αυτόματα επιλέγοντας τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή για τη δεδομένη στιγμή αναζήτησης, με βάση την διαδρομή και την ημερομηνία που επιθυμεί στις γραμμές της Αγκώνας και της Βενετίας. Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πραγματοποιήσουν online κράτηση με τη βοήθεια των συνεργατών της ΑΝΕΚ.

Εντυπωσιακά και φιλόξενα τα περίπτερα της ΑΝΕΚ LINES στις εκθέσεις του εξωτερικού.Η συμμετοχή της "ΑΝΕΚ LINES" στις μεγάλες τουριστικές διοργανώσεις του εξωτερικού και της Ελλάδας, συνδέεται άμεσα με την επιδίωξη της εταιρείας να ισχυροποιήσει τη θέση της στον κλάδο και να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα ως ακτοπλοϊκή εταιρεία. Το επόμενο διάστημα, η "ΑΝΕΚ LINES" συμμετέχει σε σημαντικές εκθέσεις του εξωτερικού ξεκινώντας από τη διοργάνωση της κορυφαίας στο χώρο, "ΙTB" στο Βερολίνο και κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της πρέσβειρας του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.

Η "ΑΝΕΚ LINES" ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2011" ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

H ANEK, ενισχύοντας τις δράσεις προώθησης του ελληνικού ελαιολάδου, χορηγεί έκπτωση 50% στους εκθέτες – επισκέπτες της έκθεσης "Ελαιοτεχνία 2011" - Μεσογειακή Έκθεση Ελιάς και Ελαιολάδου, που διοργανώνει η "Compass Expo", από 1-3 Απριλίου, στο "Expo Athens" - Ανθούσα.

Στην Ελλάδα, την τρίτη ελαιοπαραγωγό χώρα στον κόσμο, οι δράσεις που πραγματοποιεί η ΑΝΕΚ για την προώθηση του εγχώριου ελαιολάδου είναι σημαντικές:   

Η ΑΝΕΚ LINES θερμός υποστηρικτής του ελληνικού παρθένου ελαιόλαδου στα ταξίδια της και στις εκθέσεις.* Ταξιδεύει εδώ και δύο χρόνια το ελληνικό ελαιόλαδο, με δική της πρωτοβουλία, μέσω χιλιάδων δώρων – δειγμάτων στις  διεθνείς τουριστικές εκθέσεις.
* Χρησιμοποιεί στα εστιατόρια των πλοίων της αποκλειστικά ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
* Προσφέρει δωρεάν στους πελάτες της στις τραπεζαρίες των πλοίων της μια συσκευασία βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, προβάλλοντας τα μοναδικά οφέλη της Κρητικής Μεσογειακής Διατροφής .
* Υποστηρίζει ένθερμα δραστηριότητες και εκδηλώσεις που έχουν ως κεντρικό θεματικό άξονα  το ελαιόλαδο. Όπως η "ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010", η "Αυτοκινητοδρομία της Ελιάς", ο "Αρχαίος ελαιώνας της Κρήτης στο βάθος του χρόνου" κ.λπ.
* Αναδεικνύει την αξία του ελαιολάδου και των κρητικών προϊόντων μέσα από τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε., καθώς και από το εταιρικό περιοδικό "Ανεκόραμα" το οποίο διανέμεται δωρεάν εν πλω σε όλους τους ταξιδιώτες της "ANEK LINES".

Σ' αυτά τα πλαίσια στηρίζει και την "Ελαιοτεχνία 2011",  μία ενδιαφέρουσα κλαδική έκθεση η οποία απευθύνεται στους ελαιοπαραγωγούς, στους εκπροσώπους των συνεταιρισμών, των ενώσεων, των τυποποιητικών επιχειρήσεων, στους εμπόρους, διανομείς και λιανοπωλητές, στους καταναλωτές κλπ. (Για περισσότερες πληροφορίες στο www.eleotexnia.gr ).

Συγκεκριμένα, για μία ακόμα χρονιά, η Εταιρεία προσφέρει έκπτωση 50% στους εκθέτες – επισκέπτες και τα οχήματα αυτών που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της. Η παροχή αφορά στις γραμμές που η "ΑΝΕΚ LINES" εξυπηρετεί και περιλαμβάνει καμπίνες ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Προσοχή:  Η έκπτωση θα παρέχεται μόνο με την επίδειξη της πρόσκλησης για συμμετοχή-επίσκεψη στην "Ελαιοτεχνία 2011". Τα εισιτήρια μπορούν να παραληφθούν μόνον από τα Κεντρικά Πρακτορεία  της ΑΝΕΚ : Πειραιά (Ακτή Κονδύλη 22, τηλ. 210 4197510), Ηρακλείου (Λεωφ.Δημοκρατίας 11, τηλ 2810 222481), Χανίων (Λεωφ. Σούδας 28210 80050). Για όποια περαιτέρω διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων "ΑΝΕΚ LINES" τηλ : 210 4197420.

Πληροφορίες : κα Ειρήνα Σίμου και κα Άννα Νικολακάκη, τηλ.: 2821 0 24128, fax 2821 0 36200, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.