Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

9 ημέρες μέχρι να ανοίξουν οι πύλες για τη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας στη Θεσασαλονίκη!

9 ημέρες μέχρι να ανοίξουν οι πύλες για τη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας, την έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022

boatandfishing.thesalonikiΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της 1ης θαλασσινής έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Ελλάδα και αφορά τρεις βασικές θεματικές ενότητες, το σκάφος, το ψάρεμα και το θαλάσσιο τουρισμό.

Θεσσαλονίκη: Σκάφη, Ψάρεμα και Θαλάσσιος Τουρισμός στο προσκήνιο στη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας!

Εξοπλισμός και σκάφη για επιχειρήσεις ενοικίασης σκαφών «Rent a Boat» στην Thessaloniki Boat & Fishing Show 2022

boatandfishing2Καθώς ο θαλάσσιος τουρισμός αυξάνεται, τόσο περισσότερο η ενοικίαση σκαφών αναψυχής γίνεται ένα απαραίτητο τουριστικό προϊόν που δημιουργεί εκατοντάδες θέσεις εργασίας και επιπλέον έσοδα στις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Στα πλαίσια της έκθεσης, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Συνέδριο με θέματα τις «Προοπτικές του Θαλάσσιου Τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα» και «Προκλήσεις & Χρηματοδοτήσεις Επαγγελματικής Αλιείας» το οποίο συνδιοργανώνεται με το ka-business.gr.

boatandfishing3Συντονίστρια του συνεδρίου η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου με σημαντικούς ομιλητές από τον πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο.

Τα σεμινάρια θα ανέβουν τις επόμενες ημέρες εδώ:
https://thessaloniki.boatfishingshow.gr/seminar/

4 - 6 Νοεμβρίου 2022   (Παρασκευή - Κυριακή)

Ωράριο: Παρασκευή 13:00 – 21:00, Σάββατο / Κυριακή:10:00 – 21:00

Πληροφορίες / Συμμετοχές: https://thessaloniki.boatfishingshow.gr/