Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

ΑΝΕΚ LINES: Καλοτάξιδη η πορεία των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκυο 2020

olympics.anek21Η ΑΝΕΚ LINES με πίστη στο «ευ αγωνίζεσθε», αφουγκραζόμενη την τοπική κοινωνία, στέκεται διαχρονικά στο πλευρό των νέων αθλητών, μετατρέποντας ως αρωγός τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

Για ακόμα μία χρονιά, η ΑΝΕΚ είναι περήφανη για τους διακεκριμένους πρωταθλητές των Χανίων- του "ΓΥΜΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", του "ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ" και του Ποδηλατικού  Συλλόγου "ΤΑΛΩΣ- ΑΝΕΚ LINES", που σε λίγες ώρες “ανοίγουν πανιά”  και ξεκινούν το ταξίδι για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο 2020.

Η ΑΝΕΚ LINES εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία και δύναμη στον έμπειρο δρομέα Κώστα Δουβαλίδη, στους σταθερά διακεκριμένους σφυροβόλους Χρήστο Φραντζεσκάκη και Μιχάλη Αναστασάκη, στα γνωστά «δελφίνια των Χανίων», Άννα Ντουντουνάκη & Απόστολο Παπαστάμο και στον ακούραστο Πολυχρόνη Τζωρτζάκη που διαπρέπει στην ποδηλασία.

 

Η ΑΝΕΚ LINES στέκεται με συνέπεια,  πάνω από μισό αιώνα, στο πλευρό των αθλητών του τόπου. Αναγνωρίζοντας ότι η αθλητική προετοιμασία όλων, έλαβε χώρα σε μία περίοδο πρωτόγνωρη, με απανωτές προκλήσεις, συμπλέει περήφανα με τους πρωταθλητές των Χανίων, και εύχεται καλοτάξιδη η πορεία τους για το βάθρο της 32ης Ολυμπιάδας του Τόκυο!

Η ΑΝΕΚ, υπερήφανη για την συμμετοχή όλων των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες,  εύχεται από ψυχής,  καλοτάξιδος ο στόχος για την κορυφή!