Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

ΑΝΕΚ LINES: Υπερήφανα Συνεχίζει να Στηρίζει τον Πρωταθλητή ΝΟΧ – ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

kanowkagiak 1Η ANEK LINES, με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγίας με τον πρωταθλητή  ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ν.Ο.Χανίων)  κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου  στο Συνεδριακό  Κέντρο της εταιρείας  στα Χανιά.

Η ανάπτυξη του αθλήματος Κανόε Καγιάκ ξεκίνησε από το Ναυτικό Όμιλο Χανίων το 1996 και αναπτύχθηκε ραγδαία στο Νομό Χανίων. Έχοντας στο δυναμικό του 70 αθλητές και αθλήτριες το τμήμα Κανόε Καγιάκ, με σταθερά βήματα, έχει εδραιωθεί στην κορυφή.

Την εντυπωσιακή τροπαιοθήκη του Τμήματος, κοσμούν εκατοντάδες μετάλλια από την συμμετοχή τους σε τοπικούς, πανελλήνιους, μεσογειακούς, ευρωπαϊκούς,  παραολυμπιακούς & παγκόσμιους αγώνες.

kanoekagiak2Ενδεικτικό της  φετινής πορείας τα 110 μετάλλια στο Κάνοε Καγιάκ Σπριντ και SUP (44 χρυσά, 40 ασημένια και 26 χάλκινα) που ανέδειξαν το Ναυτικό Όμιλο Χανίων – ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ Πρωταθλητή Ελλάδος  στην Γενική Βαθμολογία σωματείων της ΕΟΚΚ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι εντυπωσιακή ήταν  για το 2018 η συγκομιδή και των Special Olympics Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ που κατέκτησαν συνολικά 42 μετάλλια (13 χρυσά, 17 ασημένια, 12 χάλκινα).

kanoekagiak3Εκ μέρους της ΑΝΕΚ LINES, ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, υπογράμμισε: «Όλοι εμείς στην ΑΝEK LINES, με ιδιαίτερη χαρά, ανανεώνουμε ως την Άνοιξη του 2020 την αρωγή μας στο Κανόε - Καγιάκ  & στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό του Ν.Ο. Χανίων. Με βαθιά πίστη στις προοπτικές των αθλητών μας, σας διαβεβαιώ ότι θα συνεχίσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε να ενισχύουμε και να τιμάμε κάθε προσπάθεια που φέρνει στο προσκήνιο τις αξίες, τις αρχές και το όνομα του τόπου μας».

kanoekagiak5Η Πρόεδρος του Ν.Ο.Χανίων, Χαρά Μυλωνάκη, δήλωσε: «Ο Ν.Ο. Χανίων, έχει εδώ και χρόνια ξεχωρίσει στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ. Ευχαριστούμε από καρδιάς την ΑΝΕΚ LINES, που σχεδόν 20 χρόνια στέκεται σταθερά στο πλευρό μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξέλιξη του αθλήματος αλλά και στις διακρίσεις του Ομίλου μας, που κάνουν περήφανη όλη την Κρήτη».

kanoekagiak 6Στη συνέχεια ο Προπονητής της ομάδας Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Χανίων  Μανώλης Αγγελάκης, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Ν.Ο.Χανιών και οι αθλητές του σταθερά τα τελευταία χρόνια διακρίνονται σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο καθημερινός αγώνας όλων μας, ένας αγώνας στον οποίο από το 2000 η ΑΝΕΚ LINES είναι πολύτιμος συνοδοιπόρος, θερμός υποστηρικτής και αναπόσπαστο μέλος της ομάδας και της επιτυχίας μας. Αποτελεί ουσιαστικά τον στυλοβάτη μας και την ευχαριστούμε θερμά για αυτό».

kanoekagiak 7Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, τιμήθηκαν οι Χανιώτες αθλητές του Τμήματος, Ρούσσος Κοτσιφάκης και Κώστας Δασκαλάκης που διέπρεψαν στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics τον Μάρτιο του 2019 στο Άμπου Ντάμπι.

Αποσπώντας τέσσερα μετάλλια, ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο στο Κανόε Καγιάκ, οι αθλητές που ξεχώρισαν στην μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου αθλητισμού, χειροκροτήθηκαν θερμά από τους παρευρισκόμενους, μεταφέροντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.  

kanoekagiak 9 Η ΑΝΕΚ LINES, με αφοσίωση και συνέπεια, ενισχύει σε όλη της τη διαδρομή στην πράξη κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει τα αθλητικά ιδεώδη. Η εταιρεία, στηρίζοντας παραδοσιακά το Κανόε Καγιάκ, συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει στην εξέλιξη του αθλήματος, τιμώντας κάθε προσπάθεια που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» και το δυναμικό κρητικό αθλητικό πνεύμα.