Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας στη Ρόδο με την διαδικασία του αυτοφώρου!

Μήπως έφθασε η αρχή του τέλους του; ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ : Συνελήφθη χθες το βράδυ (25.10.2015) με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο Αρτέμης Σώρρας, έξω από τα γραφεία της Ε.ΣΥ. Ρόδου, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο Λευτέρης Ρήνος για απειλή, εξύβριση και συκοφαντική του δυσφήμιση δια του Τύπου.

Ο Λευτέρης Ρήνος υπέβαλε χθες μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα, του Γιάννη Καλογερόπουλου, του Βαγγέλη Ηρακλείδη και του υπευθύνου του ιστότοπου http://alfeiospotamos.blogspot.gr/ για εξύβριση, απειλή και συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από συνεχή δημοσιεύματα στον ως άνω ιστότοπο, και όχι μόνο. 

Ο Λευτέρης Ρήνος αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη μήνυσή του :

"...Μέσω ρητορικής μίσους, ψεύδους και ρατσισμού, οι μηνυόμενοι φέρονται ως δήθεν εκπρόσωποι κίνησης εθνικιστικού χαρακτήρα, με υποτιθέμενο στόχο την άμεση σωτηρία της Πατρίδας μας από τα οικονομικά χρέη και τα μνημόνια. Αυτή την «αμεσότητα» των κινήσεων τους, για τις οποίες πάντα ζητούνται ανταλλάγματα, από την ψήφο των πολιτών σε εκλογές, χρήματα σε εράνους, προσωπικά δεδομένα σε ψηφίσματα κ.α., την διαφημίζουν εδώ και τέσσερα (4) χρόνια, ενώ τα λεφτά «έρχονται», «είναι εδώ και δεν τα παίρνουν» και άλλα τέτοια ψεύδη...

...Λόγω της αρθρογραφίας και της έρευνάς μου, παρά το γεγονός ότι ουδέποτε απασχολήθηκα με την προσωπική ζωή των μηνυομένων, παρά μόνο με τα οικονομικά στοιχεία και τις ψευδείς υποσχέσεις τους, έχω απειληθεί και υβριστεί από τους εγκαλούμενους, οι οποίοι με συνεχή ψεύδη, προσπαθούν να απαξιώσουν τη δημοσιογραφική μου έρευνα, ακόμη και την ανθρώπινή μου ύπαρξη. Μάλιστα, η οργάνωση αυτή έχει φτάσει στο σημείο κατά το παρελθόν να ζητήσει από τα μέλη της, όπως με «τακτοποιήσουν», «κανονίσουν», συλλάβουν και τελειώσουν τη φυσική μου ύπαρξη, σύμφωνα με όσα ήδη αναφέρω στην από 8-8-2015 μηνυτήρια αναφορά μου προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημ/δικών Αθηνών (κατατέθηκε 11-8-2014, Αρ. Πρ. Π. 0195869, και έλαβε ΑΒΜ Δ14/1864) κατά των δύο πρώτων των καθ' ων και επιπλέον κατά της Βίκυς Χαραλάμπους και του Χρήστου Μπαλαντίνα...".

Λίγο πιο κάτω ο Λευτέρης Ρήνος παραθέτει, όπως ακριβώς δημοσιεύτηκαν, τα υβριστικά και συκοφαντικά εις βάρος του σχόλια που έκανε ο Αρτέμης Σώρρας στο facebook και στον ιστότοπο http://alfeiospotamos.blogspot.gr/

"ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΖΩΑΑΑΑΑ ΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΒΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ» ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΦΙΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΜΠΟΚΗ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ????? ΣΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ????? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ?????? ΖΗΤΑΝΕ ΜΗΠΩΣ 670ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ??????? ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ?????? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΛΕΒΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΒΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΣΛΑΒΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΥΧΑΙΟ ?????? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ????? Ο ΛΥΓΔΟΜΕΝΟΣ ΡΟΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΡΕ ΖΩΑΑΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΤΡΙΤΟΝ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΙΟΥ [ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ] ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕΤΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΓΩ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ [ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΟΥΝΑΣ ] ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΣΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ ΚΑΙ [ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΩΑΑΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ] ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΤΩΝ ] ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΑ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ [ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ] ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΠΟΣΟ 670 ΔΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ [ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ] ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 670 ΔΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΑΚΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΖΩΟΟΟΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΚΡΑΖΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΑΧΧΧΧ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ DNA ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΖΩΟΟΟΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΥΓΙΣΑΝ".

Μένει τώρα να αποφασίσει η Δικαιοσύνη εάν ο Αρτέμης Σώρρας και η παρέα του έχουν δικαίωμα να βρίζουν, να απειλούν και να συκοφαντούν όσους δεν πιστεύουν στις απατηλές υποσχέσεις τους και όσους αποκαλύπτουν τα ψεύδη με τα οποία επιχειρούν να στηρίξουν τα ύποπτα σχέδιά τους.