Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Δεύτερη Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» του "Ναυτίλου" για το 2014 στη Στέγη Ανηλίκων Σύρου.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στους Ομίλους, μία από τις προτάσεις του «ΝΑΥΤΙΛΟΥ» ήταν η διοργάνωση μίας εκστρατείας Αγάπης και Προσφοράς όλων των Ομίλων, σε κάποιο ίδρυμα της Σύρου κατά την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στο νησί από τις 20 έως 22 Ιουνίου 2014.

Η Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. σε συνεργασία με τον Όμιλο Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου, ανακοίνωσαν τις ανάγκες της Στέγης Ανηλίκων Σύρου σε όλους τους Ομίλους.

Με την ευκαιρία αυτή η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», δείχνοντας συνέπεια στη δράση για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, οργανώνει τη δεύτερη Αποστολή «Σταγόνα Αγάπης στο Αιγαίο» για το 2014.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, σε συνδυασμό με την δυναμική παρουσία της Λέσχης στην Πανελλήνια Συνάντηση, εκπρόσωποι του "Ναυτίλου" θα επισκευθούν την Στέγη Ανηλίκων Σύρου όπου θα παραδώσουν τα εφόδια (εμφιαλωμένα νερά, τρόφiμα, ηλεκτρικές συσκευές, είδη καθαριότητας, προσωπικά είδη υγιεινής, κρεββάτια με στρώματα, γραφική ύλη, πάνες, ρούχα, παπούτσια για όλα τα παιδιά κλπ).

Πρέπει να αναφερθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή δεν θα μπορούσε να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη των Χορηγών μας οι οποίοι έδειξαν άμεσα και με ευχαρίστηση στο κάλεσμα μας, την ευαισθησία τους αλλά και το κοινωνικό τους πρόσωπο προς την Στέγη Ανηλίκων Σύρου.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: Πλαίσιο, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, Super Market Σκλαβενίτη, Market In, Κωτσόβολος, Εκπαιδευτήρια Ν. Ζαγοριανάκου, Κρόνος, FAMOUS shoes stores, Open FASHION, Μάζης Eταιρεία Mεταφορών, Hellenic Seaways, Alpha TV - χορηγός επικοινωνίας.