Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Έκθεση για το ψάρεμα και το σκάφος από το ομώνυμο περιοδικό.

Η έκθεση Ψάρεμα και Σκάφος αναμένεται το τελευταίο τριήμερο του Μαρτίου. Μια και μπήκε ο Μάρτης, που σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης αλλά και την έναρξη των εκθεσιακών δραστηριοτήτων, ανακοινώνω στους αναγνώστες και φίλους του "Rib and Sea" την έκθεση για το Ψάρεμα και το Σκάφος που ετοιμάζουν οι εκδότες του ομώνυμου περιοδικού. Ο  Α. Δρόσος και ο καλός φίλος Γιώργος Πολυχρονίου.

Για το διάστημα 28-30 Μαρτίου λοιπόν έχει προγραμματιστεί η μεγαλύτερη φετινή συνάντηση των φίλων της θάλασσας. Συγκεκριμένα, το περιοδικό «Boat & Fishing» διοργανώνει τη νέα διπλή έκθεση για το σκάφος και το ψάρεμα (Boat & Fishing Show 2014) και, όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει, αναμένεται με μεγάλη αγωνία.

Είναι η πρώτη φορά που σε μία έκθεση συνδυάζεται το ψάρεμα με το σκάφος και τις υπηρεσίες γύρω από αυτά. Οι λάτρεις της θάλασσας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα νέα προϊόντα της αγοράς, εξειδικευμένο εξοπλισμό για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, πολυεστερικά σκάφη, βάρκες, φουσκωτά, κινητήρες, ηλεκτρονικά βοηθήματα ναυσιπλοΐας, καθώς και να ενημερωθούν από το πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, ναυτοσύνη, συντήρηση σκάφους, ηλεκτρονικά βοηθήματα, βυθόμετρα κ.ά.

Η έκθεση Ψάρεμα Σκάφος - Boat & Fishing Show 2014 θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο του Helexpo Palace, στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι. Η έκθεση συμπληρώνεται με την αντίστοιχη Deepex, την έκθεση του περιοδικού «Deep» για το ψαροντούφεκο και την ελεύθερη κατάδυση, όπου φέτος θα καλύψει και την αυτόνομη κατάδυση και θα λειτουργήσει στον 3ο όροφο του Helexpo.

Αναλυτικές πληροφορίες θα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης : http://www.boatfishingshow.com/

Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/boatfishingshow