Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αρχαιρεσίες και κόψιμο Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον ΣΕΜΕΞ

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η Γενική Συνέλευση του ΣΕΜΕΞ στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας. Παρόντες ήταν συνάδελφοι από την Αθήνα, αλλά και αρκετοί από την επαρχία. Τους ευχαριστούμε όλους και ιδιαιτέρως αυτούς που ήρθαν από μακριά, όπως τους κ.κ.: Φαχίδη Μιχαήλ, Μουλατσιώτη Δημήτρη, Αυδούλη Κωνσταντίνο, Διαμαντόπουλο Ευστάθιο, Γενναδόπουλο Ανδρέα, Μάνεση Γιώργο, Καραμαντζάνη Απόστολο, Τσικνή Κωνσταντίνο, Κουτσορεβύθη Θωμά, Βιττωράτο Πέτρο και Γαλούνη Κωνσταντίνο.

Ευχαριστούμε και τον κ. Δημοσθένη Βαρβέρη ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του σωματείου μας για την έκθεση που θα διοργανωθεί και με την υποστήριξη του ΣΕΜΕΞ "ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ σε μια θαλασσινή Ελλάδα", από τις 3-7 Απριλίου 2014, στο Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (ΞΙΦΑΣΚΙΑ).

Τέλος, ευχαριστούμε τους κ.κ. Κότσιρα και Γάρδο από τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, οι οποίοι παρέλαβαν το βραβείο από το σωματείο μας για το τμήμα της VOLVO PENTA.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το φλουρί έτυχε στο συνάδελφο από την Αθήνα Μάνωλα Ζήνωνα. Του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και δουλειά.

Σε πολύ καλό κλίμα επίσης  ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, νέας ελεγκτικής επιτροπής και εκλογή αντιπροσώπων  μας στην Ομοσπονδία της ΕΟΒΕΑΜΜ.

Πρώτος σε ψήφους για το Δ.Σ. αναδείχθηκε ο κ. Ηλίας Βουλγαράκης, για την Ελεγκτική Επιτροπή ο κ. Μάνωλας Ζήνων και για τους αντιπροσώπους στην ΕΟΒΕΑΜΜ ο κ. Αλεξανδρόπουλος Νικόλαος.

Ευχαριστούμε όλους τους υποψήφιους και στους εκλεγέντες ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Κλείνοντας τη 18η Γ.Σ. του ΣΕΜΕΞ δώσαμε το νέο μας ραντεβού για τις 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015.