Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με πρωτοβουλία του Ομίλου της Κέρκυρας!

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ "ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ"!

Πρόταση για την διοργάνωση νέου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ταχυπλόων από τον Σπύρο Κρητικό και τον "Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας"!

Σύμφωνα με ασφαλείς και διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες μου, το διοικητικό συμβούλιο του "Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας" κάλεσε τα μέλη των δ.σ. των συλλόγων που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σε αγώνες ταχυπλόων φουσκωτών, πολυεστερικών σκαφών και jet skis για μια πρώτη διερευνητική συζήτηση προκειμένου να διοργανωθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάνω σε νέες βάσεις.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στην Περαία της Θεσσαλονίκης και σ' αυτήν έχουν κληθεί να λάβουν μέρος εκπρόσωποι της "Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοίας", του καινούργιου Ομίλου που δημιουργείται στην Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του Γιάννη Δεληπούλιου, του "Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Χανίων" και του "Ομίλου φουσκωτών σκαφών Μακρύγιαλου". Είναι προφανές ότι στην συνάντηση δεν θα παραστεί εκπρόσωπος του "Ροδιακού Ομίλου Ταχυπλόων", δεδομένου ότι το σωματείο αυτό δεν προσεκλήθη.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Κανονισμός, πάνω στον οποίο θα στηριχτεί το νέο Πρωτάθλημα, θα είναι αυτός ο οποίος ίσχυε μέχρι πριν από πέντε χρόνια οπότε και έθεσε βέτο ο "Ρ.Ο.ΤΑ." για να αποχωρήσουν οι Όμιλοι της Κέρκυρας και του Μακρύγιαλου και το Πρωτάθλημα να διεξάγεται έκτοτε μόνο με την συμμετοχή του "Ρ.Ο.ΤΑ." και των συλλόγων της Κρήτης και της Λέρου.

Σκοπός του προέδρου του "Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας" Σπύρου Κρητικού, ο οποίος έχει αναλάβει την πρωτοβουλία γι' αυτή την πρώτη συνάντηση, είναι στο νέο Πρωτάθλημα να συμμετάσχουν και ιδιώτες οδηγοί φουσκωτών, πολυεστερικών σκαφών και jet skis.