Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

H ANEK LINES παρατείνει την έκπτωση στους νέους φοιτητές.

Το εξαιρετικό πλοίο Έλυρος της ΑΝΕΚ LINES Η ANEK LINES παρατείνει έως τις 15 Νοεμβρίου την προσφορά για νέους φοιτητές και τα μέλη των οικογενειών τους, με στόχο να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο στη μετακίνηση τους προς και από Χανιά,  για την οργάνωση της νέας φοιτητικής τους ζωής.

Συγκεκριμένα, η ANEK LINES παρέχει, ως τις 15 Νοεμβρίου, στους νεοεισαχθέντες φοιτητές και τις οικογένειές τους έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις (εκτός lux και Α2) και έκπτωση 20% στα εισιτήρια των ΙΧ και των μοτοσυκλετών τους.

Για την εξασφάλιση εισιτηρίου με τις παραπάνω τιμές απαιτείται το ειδικό «Δελτίο Εξεταζόμενων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013» καθώς και η φυσική παρουσία των φοιτητών.

Η πρωτοβουλία της ANEK LINES ξεκίνησε την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων με στόχο την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη των νοικοκυριών στην Ελλάδα αλλά και της απρόσκοπτης πρόσβασης των νέων ανθρώπων στην παιδεία και τη γνώση. Λαμβάνοντας ωστόσο, υπ’ όψη το γεγονός ότι οι παρατεινόμενες απεργίες των διοικητικών τμημάτων διαφόρων σχολών, έχουν αναγκαστικά επιφέρει αλλαγές στον προγραμματισμό, τόσο σε ότι αφορά την εγγραφή, όσο και σε ότι αφορά την εύρεση κατοικίας των νέων φοιτητών, η ANEK LINES αποδεικνύει με την παράταση της παροχής στην πράξη, τη σταθερή δέσμευσή της να λειτουργεί με ευαισθησία και ευελιξία προς τις πραγματικές ανάγκες των επιβατών .

Η  ANEK LINES για μια ακόμα φορά στηρίζει τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους, στο ταξίδι τους προς την γνώση!