Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Έκλεισε χρόνος από την δρομολόγηση του "Blue Star Patmos"

Το σύγχρονο, γρήγορο και πολυτελές Blue Star Patmos.  Η Blue Star Ferries με χαρά ανακοινώνει τη συμπλήρωση ενός χρόνου συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας από τη δρομολόγηση του νεότευκτου και υπερσύγχρονου πλοίου BLUE STAR PATMOS στη γραμμή Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη.

Το ολοκαίνουργιο λαμπρό αστέρι του στόλου ξεκίνησε τα δρομολόγιά του στις 11 Ιουλίου 2012 στη γραμμή του Β.Α. Αιγαίου και στον ένα χρόνο παρουσίας του σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη γραμμή, κερδίζοντας την προτίμηση του επιβατικού κοινού και των επαγγελματιών μεταφορέων.

Το BLUE STAR PATMOS από την έναρξη των δρομολογίων του πραγματοποίησε 314 δρομολόγια και μετέφερε με συνέπεια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας 235.450 επιβάτες, 22.912 Ι.Χ. αυτοκίνητα και 10.104 φορτηγά οχήματα.

Το BLUE STAR PATMOS ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co Ltd της Ν. Κορέας με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και παραλήφθηκε τον Ιούνιο του 2012. Διαθέτει 90 καμπίνες επιβατών (326 κλίνες), 405 καθίσματα Αεροπορικού Τύπου, άνετους κοινόχρηστους χώρους επιβατών και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσφέρει ένα πολυτελές και άνετο ταξίδι όλο το χρόνο.

Η Blue Star Ferries εγκαινίασε τη νέα εποχή στις θαλάσσιες συγκοινωνίες της χώρας και συνεχίζει, σε μία δύσκολη στιγμή για τη χώρα, με μία επένδυση που υπερβαίνει τα 70 εκατ. Ευρώ, με στόχο τη συνεχή προσπάθεια να προσφέρει υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες με σύγχρονα, καινούργια και γρήγορα πλοία και να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νησιών προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών τους.

Η Blue Star Ferries αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για την προτίμηση και την επιλογή τόσο τους επιβάτες όσο και τους επαγγελματίες και ταυτόχρονα υπόσχεται ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για την ποιοτική αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών.

Ο Όμιλος Attica δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα Νησιά Β.Α. Αιγαίου και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία,  προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.