Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η απόλυτη αντισεισμική λύση από τον Γιάννη Λυμπέρη είναι υπό διωγμόν!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

giannislymperisΕίναι απίστευτο τελικώς αυτό που συμβαίνει σ' αυτή τη θεότρελη γωνιά του πλανήτη. Άνθρωποι ελεεινοί, δωσίλογοι, προδότες, ανήθικοι, τυχοδιώκτες, απατεώνες, ψεύτες και λαμόγια ευημερούν και κατακτούν υψηλές θέσεις στο κοινωνικό, μιντιακό και πολιτικό γίγνεσθαι, ενώ την ίδια στιγμή άνθρωποι με ταλέντο, ήθος, εργατικότητα και αγάπη για την πατρίδα είναι καταδικασμένοι να μένουν στην αφάνεια και στην απομόνωση, χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον απ' την Πολιτεία και τα μέσα ενημέρωσης, να υφίστανται δε, επιπλέον, το bullying των συμπατριωτών τους επειδή η κατσίκα τους κατεβάζει γάλα!

Ο Γιάννης Λυμπέρης, εργοδηγός δομικών έργων στο επάγγελμα, κατοικεί στην Ίο και ασχολείται εδώ και κάποια χρόνια με ένα αντισεισμικό σύστημα που εξασφαλίζει, όπως ισχυρίζεται, την αντοχή των κτιρίων στη διάρκεια μιας σεισμικής δραστηριότητας. 

https://www.facebook.com/ioannes.lymperes

https://www.youtube.com/user/TheLymperis2

Όμως, παρά τα, κατά γενικήν ομολογία, λογικά επιχειρήματά του, υφίσταται την αδιαφορία κυρίως των πολιτικών μηχανικών και τον εκφοβισμό των τρολ του διαδικτύου που του επιτίθενται και τον λοιδωρούν κρυμμένοι, κατά την συνήθη τακτική τους, πίσω από ένα ψευδώνυμο.

Ο Γιάννης έχει γράψει πολλά άρθρα σε ξένα επιστημονικά περιοδικά, έχει κατοχυρώσει με ελληνική και διεθνή πατέντα την εφεύρεση του, ενώ έχει κάνει ο ίδιος δοκιμές, εφαρμόζοντας την τεχνική που έχει επινοήσει σε μικρογραφίες οικοδομών, και έχει βρει συμπαράσταση στο πρόσωπο του ομότιμου καθηγητή του Πολυτεχνείου κ. Παναγιώτη Καρύδη. Ακούγεται μάλιστα ότι κατασκευαστική εταιρεία θα κάνει στο εγγύς μέλλον χρήση της αντισεισμικής μεθόδου του σε κτίριο που θα κατασκευάσει.

Ακούστε όσα πολύ ενδιαφέροντα μου είπε ο Γιάννης Λυμπέρης χθες το πρωί που τον επισκέφτηκα στο σπίτι του, στον Μυλοπότα της Ίου.