Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Παράνομο και επαχθές το δημόσιο χρέος!

Σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, αυτό είναι παράνομο και επαχθές!

Ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης ξεσκεπάζει όλους όσους το έθαψαν και σας προσκαλεί σε εκδήλωση όπου θα ακουστούν φοβερά και τρομερά!

Η Επιτροπή συστήθηκε στις 4 Απριλίου 2015 και συνεδρίασε δημόσια στην Ελληνική Βουλή.

Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης θα μιλήσει για την παρανομία του μνημονίου, την ακύρωση του χρέους και την αποκήρυξη΄του. Η παρουσίαση θα γίνει στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού "ΑΙΤΙΟΝ", Τζιραίων 8-10, σταθμός μετρό Ακρόπολη (Μακρυγιάννη), την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.30

Τίτλος : Αντικειμενική παρουσίαση της σημερινής πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα είναι θύμα προσχεδιασμένης επίθεσης. Ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα από την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε το πόρισμα στον ελληνικό λαό, στην Ε.Ε. και στην παγκόσμια κοινότητα. Το ελληνικό κράτος έχει το δικαίωμα να κηρύξει μονομερώς αδυναμία πληρωμής. Δεχθήκαμε πλήγμα από τους πολιτικούς που συνεργάστηκαν με τους δανειστές. Οφείλουμε να σταματήσουμε την ραγδαία υποβάθμιση τοιυ επιπέδου ζωής των Ελλήνων.

Οργάνωση εκδήλωσης : Άννα Δαβίτη.
Τηλ. Επικ. : 6945253600

 

Ο ελεύθερος δημοσιογράφος και εκδότης του "Rib and Sea" Ιωσήφ Παπαδόπουλος, μολονότι διατηρεί τις επιφυλάξεις του τόσο για το παρελθόν του ομιλητή όσο και για τις πιθανότητες να υλοποιηθεί το πόρισμα της Επιτροπής, θα είναι παρών και θα βιντεοσκοπήσει την ομιλία.