Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο Αθλητισμός στη χώρα του Πολιτισμού.

Ιδού ο πρωτότυπος ο τρόπος με τον οποίον επέλεξαν ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια Κρήτης και η Νομαρχία Ηρακλείου να προαναγγείλουν και να διαφημίσουν την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Στίβου Α΄Κατηγορίας το οποίο έλαβε χώρα στο Παγκρήτιο Στάδιο το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου 2015.

Η διεθνής καμπάνια «ATHLETICS IN THE LAND OF CULTURE!» φέρει τη σφραγίδα του ανθρωπίνου δυναμικού της Περιφέρειας Κρήτης και του ΣΕΓΑΣ. Είναι αποτέλεσμα της αγάπης μας για τον τόπο μας αλλά και της άριστης συνεργασίας φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης και της αθλητικής ομοσπονδίας. Είναι βασισμένη σε μνημεία και αξίες που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και ενώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα προσωπικότητες και φορείς του αθλητισμού, πολιτισμού και τουρισμού.
Το παρόν σποτ απετέλεσε μέρος μιας ολοκληρωμένης επικοινωνιακης καμπάνιας η οποία πλαισιώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.heraklion2015.gr και "ταξίδευσε", επίσης, στο Facebook Heraklion2015 και στο Twitter @Heraklion2015 δίνοντας τη δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας με κάθε ενδιαφερόμενο εντός και εκτός Ελλάδας.

Υπεύθυνοι καμπάνιας :

Σωτήρης Κυρανάκος (Υπεύθυνος Κοινωνικής Ευθύνης ΣΕΓΑΣ).
Ηρα Βουτσαλά (Περιφέρεια Κρήτης).

Παραγωγή: Indigo View.
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης.
Σενάριο: Παναγιώτης Παπουτσάκης.
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μπομπολάκης.
Μοντάζ: Γιώργος Πανταζής.
Σκηνογραφία: Ξανθή Κόντου

Παίζουν:

Μανούσος: Μανόλης Νικολουδάκης.
Καφετζής: Μιχάλης Κουλιζάκης.