Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πρετεντέρης, Σαράφογλου και Ευαγγελάτος εναντίον Ζωής Κωνσταντοπούλου : Σημειώσατε 2!

Σχολιάζει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Πρετεντέρη νερουλά, πες αλεύρι. Η Ζωή σε γυρεύει! Γιατί καλέσατε αυτό το θεριό της Δημοκρατίας ρε μάγκες του Μπόμπολα; Γιατί καλέσατε στο Μπομπολοκάναλο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου; Για να την αποδομήσετε ε; Σιγά μην την καλέσατε επειδή θέλατε να ακούσετε τις απόψεις της! Αντί όμως να αποδομήσατε εσείς εκείνη, αποδόμησε εκείνη εσάς!

Έβλεπα τον Πρετεντέρη να είναι κόκκινος σαν τον σκάρο, έτοιμος να πάθει εγκεφαλικό, και δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω, να γελάσω ή να σπάσω την τηλεόραση. Εγώ θα ντρεπόμουν αν ήμουν στη θέση σου (λέμε τώρα) ρε μίασμα της δημοσιογραφίας. Θα αυτοκτονούσα αν με είχε ευτελίσει σ' αυτόν τον βαθμό κακουργήματος μια γυναίκα. Θα παραιτούμην και θα έπιανα δουλειά στο Ολυμπιακό στάδιο σαν πωλητής εμφιαλωμένων νερών, αν είχα μάλιστα το δικό σου ταλέντο στη ρίψη μπουκαλιών!

Ντρέπομαι επίσης για λογαριασμό αυτών που έβαλαν την καϋμένη την Σαράφογλου, ελλείψει της Όλγας που τρέμει, για να αντιμετωπίσει τον τυφώνα που ακούει στο όνομα Ζωή Κωνσταντοπούλου. Τι σας έφταιγε βρε το κοριτσάκι;

Όσο για τον Ευαγγελάτο; Αυτός ματαίως προσπαθούσε να υποδυθεί τον ρόλο του καλού και αντικειμενικού "δημοσιογράφου", διακόπτοντας όμως κι' αυτός με την σειρά του συνεχώς τη Ζωή ανήμπορος να αντέξει τον καταιγιστικό και τεκμηριωμένο λόγο της. Ανήμπορος να της επιτρέψει να εξηγήσει για ποιο λόγο η συζήτηση για την ψήφιση του τρίτου μνημονίου από το Ελληνικό Κυνοβούλιο ήταν εξόχως αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική.

Θεριό ανήμερο! Ο Πρετεντέρης, εν τω μεταξύ, αφού κατάπιε αμάσητα όσα του καταμαρτύρησε η Ζωή για παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού, ρωτούσε συνεχώς ποιος θα διαγράψει το δημόσιο χρέος της χώρας. Ανήμπορος ο νερουλάς να κατανοήσει πως το δημόσιο χρέος της χώρας θεωρήθηκε απεχθές, αθέμιτο, επονείδιστο, παράνομο και μη βιώσιμο από διεθνή επιτροπή εμπειρογνωμόνων και πανεπιστημιακών. Τα μπουκάλια και στο γήπεδο γρήγορα κάφρε!  

Και όταν οι υπέυθυνοι του Μπομπολοκάναλου είδαν πως το πράγμα είχε αρχίσει να γίνεται επικίνδυνο, διέκοψαν την συζήτηση για διαφημίσεις και επέστρεψαν με τα πλάνα των μεταλλωρύχων οι οποίοι διεμαρτύροντο έξω από το υπουργείο και δίπλα στο Μπομπολοκάναλο! Και φυσικά ο χρόνος περιορίστηκε, με την Σαράφογλου να λέει πως ο χρόνος τελείωσε, καληνυχτίζοντας τη Ζωή...

Ουστ οσφυοκάμπτες της συμφοράς που έχετε το θράσος να λέτε πως είστε δημοσιογράφοι!