Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Περί δημοκρατικού φασισμού.

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης.

[δεν το είπε, αλλά είναι τόσο σωστό http://ellinikahoaxes.gr/2015/09/30/churchill-the-fascists/]

«Πήγε στην Καισαριανή και έφερε τον Παυλόπουλο.
Πήγε στον Αη Στράτη και έφερε τον Πολύδωρα.
Αν πάει στη Μακρόνησο θα φέρει και τον… βασιλιά;».
                                      (N. Μπογιόπουλος- enikos.gr)

Ου να μου χαθείτε φασίστες αμερικανοί. Που βάλατε τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο και προκαλέσατε διχασμό στο έθνος [έθνος;]. Ενώ, αν είχατε εκλέξει την Χίλαρυ, θα υπήρχε απόλυτη ομόνοια και δημοκρατία στο φουλ. Αυτό είναι εν ολίγοις το νόημα που αποδίδουν στο εκλογικό αποτέλεσμα της 08ης Νοεμβρίου 2016 οι δημοκρατικοί πολίτες όλου του κόσμου, κυρίως όσοι εξ αυτών είναι [;] αριστεροί.  Και οι συριζαίοι το ίδιο, μολονότι έχουν ξεβρακωθεί πλήρως με τα σώβρακα στον αστράγαλο και στέκουν τουρλοκωλιασμένοι αντάμα με τον άλλο αντιμνημονιακό καραγκιόζη των Ανεξέλεγκτων Ελλήνων.
Σήκωσαν κεφάλι, λοιπόν, οι φασίστες στις ΗΠΑ και ακολουθούν τα ταίρια τους στη Γαλλία, στη Γερμανία και στην Αυστρία. Παρομοιάζουν οι δημοκράτες την κατάσταση με εκείνη της δεκαετίας του ’30. Από κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό ακούω συχνά πυκνά τα εκλογικά αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών περιόδου 1933-1938 στη Γερμανία που δείχνουν πώς ο Χίτλερ αναρριχήθηκε βαθμηδόν στην εξουσία απολύτως δημοκρατικά. Με την ψήφο του γερμανικού λαού. Προφανώς για να υπενθυμίζουν στους ακροατές τί μπορεί να συμβεί, αν ψηφίσουν μη δημοκρατικά. Κανείς δεν μας λέει, όμως, ποιός ευθύνεται για την άνοδο του Χίτλερ. Ποιός συνεργάσθηκε με ποιόν για την άνοδο του Χίτλερ. Ποιός συμβιβάσθηκε με τον Χίτλερ και γιατί [συμφωνία Μονάχου, σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ]. Ποιός χρηματοδότησε τον Χίτλερ για να εξαπολύσει τον φρικώδη πόλεμο στην Ευρώπη. Όπως κανείς δεν αναλύει το φαινόμενο «Χρυσή Αυγή» στην Ελλάδα και τα αίτια εισόδου της στο Κοινοβούλιο. Λέτε να έγιναν οι Έλληνες ξαφνικά ναζιστές;
Ωραία η ταμπέλα του φασίστα και του ρατσιστή. Την κολλάνε όπου τους βολεύει οι φερόμενοι ως δημοκράτες.  Είναι δημοκράτης ο Παππάς που επέμενε αυταρχικά να στήσει τη δική του διαπλοκή και μας ταλάνισε επί 1,5 χρόνο. Αλήθεια, υπολόγισε κανείς  πόσο μας κόστισε όλο αυτό το φιάσκο με τον διαγωνισμό για της τηλεοπτικές άδειες; Για ένα καπρίτσιο. Επειδή έτσι γούσταρε ο δημοκράτης κ. Παππάς.
Οι δημοκράτες, λοιπόν, που ξορκίζουν τον φασισμό είναι αυτοί που φέρονται με τον πιο φασιστικό τρόπο. Όλοι αυτοί που αγαπούν τη δημοκρατία όσο δεν τους αντιστέκεται κανείς.
Ακουγα χθες στο ραδιόφωνο τον καθηγητή του Παντείου κ. Ρομπόλη, πρώην επιστημονικό συνεργάτη της ΓΣΕΕ, να λέει: όταν το 2010 μας έδειξαν οι τροϊκανοί το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει, το μελετήσαμε και τους είπαμε ότι η εφαρμογή του θα εκτοξεύσει την ανεργία στο 25% το 2013 και  την ύφεση σε επίπεδα καταστροφικά για τη χώρα. Θεώρησαν τις απόψεις μας ανεδαφικές και προχώρησαν.
Ποιοι προχώρησαν; Οι τροϊκανοί μόνοι τους; Όχι βέβαια. Μαζί με τους εδώ δημοκράτες του ΠΑΣΟΚ. Αυτούς που εξελέγησαν με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», με το οποίο, όπως μας ενημέρωσαν εκ των υστέρων, εννοούσαν «πού πήγαν τα λεφτά;». Με τον Ποπάι που είχε το θράσος να εκδώσει και βιβλίο, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και την τραγικότητα της ανεπάρκειάς του και της προδοτικής στάσης του.
Και μετά; Μετά ήλθε ο Σαμαράς που είχε υποσχεθεί, μεταξύ άλλων, μία και μοναδική Εξεταστική: «Πώς μπήκαμε στα Μνημόνια». Στη συνέχεια ήλθε ο Αλέξης που θα έσκιζε τα Μνημόνια και συνέστησε Εξεταστική για τα δάνεια των ΜΜΕ, αφού μας έβαλε το τρίτο και μακρύτερο Μνημόνιο παρέα με τον Ποτάμη και τη ΝΔ. Τους διέφυγε να αναθέσουν σ’ αυτή την Εξεταστική και το ποιοί δημοσιογράφοι παρακολούθησαν σεμινάρια για την προώθηση των τροϊκανών θέσεων στον ελληνικό λαό. Και με ποια, άραγε, ανταλλάγματα. Για το πώς μπήκαμε στα Μνημόνια ούτε κουβέντα. Για την υπόθεση Γεωργίου είχαμε μία αναπάντεχη [;] εξέλιξη  με την αναίρεση του απαλλακτικού εφετειακού βουλεύματος. Κανείς εισαγγελεύς, όμως, δεν κάλεσε τον κ. Ρομπόλη να του εξηγήσει από πρώτο χέρι τί συνέβη τότε, στις αρχές του 2010. Πώς όλοι γνώριζαν και ενσυνειδήτως μας οδήγησαν στη λαιμητόμο. Εκ δόλου κακουργηματικού.
Όλοι οι συριζαίοι δικαιολογούν την κωλοτούμπα τους πιπιλώντας καθημερινώς την ίδια καραμέλα: «στην κατάσταση που έφεραν τη χώρα οι προηγούμενοι, τί άλλο να κάναμε εμείς;». Κανείς συριζαίος δεν εγκαταλείπει την καρέκλα από ντροπή έστω. Για να μην είναι αναγκασμένος να κάμει αυτό στο οποίο τον οδήγησαν οι προηγούμενοι. Και κανείς τους δεν θέλει να μάθουμε επί τέλους πώς μπήκαμε στα Μνημόνια. Συνεχίζουν να απομυζούν τον λαό και να διαλύουν τη μεσαία τάξη, αρκεί να κυβερνούν [;] και να παπαρολογούν. Ούτε μία συγγνώμη. Ούτε να αισθανθούν σαν πουτάνες καθώς εξυπηρετούν τα βίτσια των αφεντικών τους. Τουλάχιστον μερικοί πασόκοι υπουργοί παραδέχθηκαν ότι ένοιωσαν σαν πουτάνες μετά την πρώτη τους φορά, όταν τους ανεκοίνωσε ο ΓΑΠ το πρώτο Μνημόνιο στο υπουργικό συμβούλιο. http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=425382
Ε, όλο αυτό το πράμα δεν το λες και δημοκρατία. Μάλλον περί δημοκρατικού φασισμού πρόκειται. Κι΄ έχουν το θράσος να μέμφονται τον αμερικανικό λαό  οι Παππάδες, οι Βερναρδάκηδες, οι Σπίρτζηδες και όλο το κακό συναπάντημα. Μαζί με καμμιά εικοσαριά περίεργους και άεργους τύπους που την αράζουν έξω από τον Άρειο Πάγο κάθε που συνεδριάζει το δικαστήριο για τη ΧΑ και ανεμίζουν κίτρινες σημαίες  κάποιων αντιφασιστικών γκρουπούσκουλων.
Υ.Γ. Έτσι μιλούν οι πραγματικοί φασίστες http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/11/vs.html#more προκαλώντας τους πάναγνους δημοκράτες.