Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Λεφτά... δεν υπάρχουν!

Sorras monkeyΤα αποκαλυπτήρια της απάτης του Αρτέμη Σώρρα κάνει η Τράπεζα της Ελλάδος με υπόμνημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 23 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με "Το Βήμα της Κυριακής", το υπόμνημα κατατέθηκε με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για τα εξώδικα Σώρρα, με τα οποία πολίτες προσφεύγουν στις εφορίες και ζητούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους και αυτά να εισπραχθούν από τον περιβόητο λογαριασμό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που περιέχονται σε αυτό, ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφραγκος.

Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες - Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς - να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσαν να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.

Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές.

Επί πέντε χρόνια ο Γιάννης Στουρνάρας, ως υπουργός Οικονομικών και ως διοικητής της Τ.τ.Ε., συγκάλυπτε το σκάνδαλο Σώρρα! Μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου εξαναγκάστηκε να συντάξει την έκθεση που αποδεικνύει ότι ο Σώρρας είναι απατεώνας και δεν έχει ούτε ένα ευρώ!

Στην πενταετία που προηγήθηκε όμως, ο Σώρρας κατάφερε να εξαπατήσει χιλιάδες συμπολίτες ζημιώνοντας το ελληνικό Δημόσιο κατά εκατομμύρια ευρώ. Όλα αυτά με την τουλάχιστον ύποπτη ανοχή του Γιάννη Στουρνάρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεση συγκαλύψτηκε και από τον κ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ούτε αυτός συμπτωματικά παρέστη στη δίκη Σώρρα με αποτέλεσμα ο απατεώνας να αθωωθεί και να περιφέρει την απόφαση κερδίζοντας εκατομμύρια και ζημιώνοντας το Ελληνικό Δημόσιο! Ενώ η μεγάλη απάτη ξεκίνησε με την συνέργεια στενού συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου τον οποίον είχε συμπεριλάβει και στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας!

Η δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει αν οι ανωτέρω επέδειξαν αυτή την πρωτοφανή ανευθυνότητα λόγω πολιτικής σκοπιμότητας, επειδή τους βόλευε να τριγυρνάει ένας Σώρρας και να παριστάνει τον αντιμνημονιακό, ή εάν υπάρχει κάτι βαθύτερο.