Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο Λευτέρης Ρήνος στο "Ανατρεπτικό Δελτίο" του Κυριάκου Βελόπουλου.

Αν και αντιπαθώ, γενικώς, κάθε προβεβλημένο από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης "δημοσιογράφο", και ειδικώς τον βιβλιοπώλη Κυριάκο Βελόπουλο, αναδημοσιεύω την πρόσφατη παρουσία του Λευτέρη Ρήνου στο "Ανατρεπτικό Δελτίο" του altertv. Eπετράπη, επιτέλους, στον Λευτέρη να ολοκληρώσει τις σκέψεις του και να εκθέσει τα στοιχεία που διαθέτει, χωρίς να τον διακόψουν, όπως έκανε χθες η Τατιάνα με το πρόσχημα (τάχα) της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ευκαιρίας δοθείσης, ας δούμε όμως λίγο την περιβόητη απόφαση του Πλημμελειοδικείου, η οποία (τάχα) απεφάνθη ότι τα δισεκατομμύρια που επικαλείται ό θεόμουρλος απατεώνας απ' την Πάτρα υπάρχουν.

Αν λοιπόν διαβάσει κανείς με προσοχή το σκεπτικό της απόφασης θα διαπιστώσει ότι :

"... Από κανένα αποδεικτικό μέσο ΔΕΝ αποδείχθηκε η ΑΝαλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι. Ειδικότερα, ΟΥΔΟΛΩΣ αποδείχθηκε η ΑΝυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν..."

Τουτέστιν, επειδή μάθαμε κάποτε ελληνική ανάγνωση και γραφή, τι λέει το σκεπτικό της απόφασης;

"... Δεν αποδείχθηκε η ΑΝαλήθεια όσων υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι".

Σημαίνει λοιπόν ότι αποδείχθηκε η αλήθεια όσων υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι και, συνεπώς, ότι τα λεφτά υπάρχουν;;;

Η βεβαίωση ότι η Red Panther Limited κατέβασε ρολλά το 2011Για να γίνει αυτό θα έπρεπε οι δικαστές να αναβάλλουν την ακροαματική διαδικασία και να ζητήσουν περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Ήξεραν πώς να το κάνουν αυτό. Δεν ήταν ανάγκη να ρωτήσουν τους καλοθελητές απατεώνες που κατέθεσαν υπέρ του ομολόγου τους. Αρκούσε να στείλουν υπηρεσιακώς μερικές επιστολές στο Υπουργείο Οικονομικών των Η.Π.Α. και στην Αγγλική εταιρεία "Red Panther Limited", η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, είχε σταματήσει να δραστηριοποιείται (κοινώς είχε κατεβάσει ρολλά) από το 2011, ήτοι δύο χρόνια πριν από την ημερομηνία εκδίκασης της εν λόγω υπόθεσης από το Πλημμελειοδικείο των Αθηνών και όσων κατέθεσαν ο Σώρρας και οι ψευδομάρτυρές του!!!" http://www.ribandsea.com/waves/2734-peri-pagkosmion-katapistevmaton-kai-allon-bourdologion

Ιωσήφ Παπαδόπουλος.