Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πολύ facebook παίζουν οι υπουργοί.

Γράφει, μαινόμενος, ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

Αυτό το παχύδερμο έγραψε στον Παλτσανιτίδη (φωτο 1) :

 

 

 

Πολύ σωστά του απάντησε ο Πρόεδρος των [Παρα]ολυμπιονικών με μία ερώτηση: «γνωρίζει [ο υπουργός] τί είναι σεβασμός;» (φωτο 2).

 

 

 

Αυτό το γουρούνι  που δεν σεβάσθηκε τον ΠτΔ και τη στιγμή της ορκωμοσίας του ως υπουργού, αυτός ο ανεκδιήγητος που εκστόμισε το περίφημο «brand name SYRIZA» που καθοδηγούσε [άκουσον, άκουσον] τον αντίπαλο της Χίλτερυ Σάντερς για το χρίσμα των Δημοκρατικών, αυτό το τομάρι που δεν απολύει δημοσίους υπαλλήλους στερούμενος των νόμιμων προσόντων, αλλά τους κρατάει για επιμόρφωση, ώστε να συνεχίζουν να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, αυτός  ο γάϊδαρος που είναι και καθηγητής ΑΕΙ, αυτό το δοχείο νυκτός τόλμησε να χλευάσει τους παραολυμπιονίκες και να αποκαλέσει φασιστάκι της πλάκας τον Παλτσανιτίδη. Ο βλαξ, ο ηλίθιος,  ο ανερμάτιστος, ο τενεκές ο ξεγάνωτος.
Άντε μην πω καμμιά βαρειά κουβέντα!

Υ.Γ. Θαυμάστε τον στη φωτογραφία να ατενίζει το μέλλον προς τα αριστερά του πρωκτού του. Με τα sportex του και  το πουκαμισάκι του, χωρίς σακάκι, με το ντρίλινο τσαλακωμένο παντελόνι του και το εμφανές προκοίλι (φωτο 3). Αει σιχτίρ!