Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

"Boat & Fishing Show" και "Θαλάσσιος Τουρισμός" 2016 στη Hellexpo Αμαρουσίου.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Οι κλαδικές εκθέσεις "Boat & Fishing" και "Θαλάσσιος Τουρισμός" έγιναν πλέον θεσμός. Για τρίτη εν συνεχεία χρονιά πραγματοποιήθηκε από 18-20 Μαρτίου 2016 η έκθεση "Boat & Fishing", στο κτίριο της Hellexpo στο Μαρούσι, και καθιερώθηκε πλέον σαν θεσμός στον χώρο των κλαδικών εκθέσεων της θάλασσας. Μαζί της και η έκθεση "Θαλάσσιος Τουρισμός", σε διαφορετικό επίπεδο αλλά με το ίδιο εισιτήριο.

Περισσότεροι σίγουρα εφέτος οι εκθέτες, σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες χρονιές, δημιούργησαν το αδιαχώρητο, ιδίως στον χώρο των σκαφών, όπου με δυσκολία κατάφερα να κινηθώ για τις ανάγκες της βιντεοσκόπησης, σε σημείο που τα πλάνα του ενός περιπτέρου να μπλέκονται συχνά με τα πλάνα του γειτονικού! Είναι πλέον φανερό ότι ο εκθεσιακός χώρος της Hellexpo δεν χωράει την έκθεση "Boat & Fishing" των Γιώργου Πολυχρονίου και Αντώνη Δρόσου, οι οποίοι, ως γνωστόν, εκδίδουν και μηνιαίο περιοδικό με το ίδιο όνομα. Θα πρέπει ίσως να σκεφτούν σοβαρά του χρόνου τη μετακόμιση.

Εξ ίσου μεγάλος ήταν και ο αριθμός των επισκεπτών. Αποδεικνύεται έτσι, για άλλη μια φορά, ότι ο κόσμος εκτιμά τις καλές προσπάθειες, σε δύσκολες μάλιστα εποχές, ιδίως όταν αυτές καταβάλλονται από ανθρώπους της θάλασσας με το επίπεδο του Γιώργου Πολυχρονίου και του Αντώνη Δρόσου.