Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ακυρώστε το Oktoberfest για να μην ξεχάσουν οι πρόσφυγες την ισλαμική τους καταγωγή!

octoberfestΩς γνωστόν το Oktoberfest είναι μια γιορτή μπύρας που πραγματοποιείται από το 1810 κάθε χρόνο στο Μόναχο της Βαυαρίας. Την ίδια περίοδο και άλλες γερμανικές πόλεις όπως το Βερολίνο και η Στουτγάρδη εορτάζουν την ίδια γιορτή που συνδυάζεται με λαϊκές αγορές και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Οι εορτασμοί του Oktoberfest ξεκινούν το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και διαρκεί ως την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου.

Προ ολίγων ημερών το Δημοτικό Συμβούλιο του Μονάχου που είναι ο διοργανωτής του Oktoberfest της πόλης έλαβε την ακόλουθη επιστολή από τον μουσουλμάνο κάτοικο της Βαυαρίας Μοράντ Αλμουράντι (αντιγράφουμε από τα γερμανικά).

«Αξιότιμο Δημοτικό Συμβούλιο του Μονάχου,

Σας γράφω αυτή την επιστολή για να σας εφιστήσω την προσοχή σε κάτι που πολλοί μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι είναι άδικο και πρέπει να τύχει του ενδιαφέροντος σας. Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι το Oktoberfest είναι μια αντι-ισλαμική γιορτή και μη ανεκτική για την μουσουλμανική θρησκεία. Προσπαθήσαμε να αγνοήσουμε το γεγονός αλλά δεν γίνεται, διότι κατά την διάρκεια της γιορτής πραγματοποιούνται πολλές αντι-ισλαμικές πράξεις, όπως κατανάλωση οινοπνεύματος, εμφανίσεις ημίγυμνων γυναικών κλπ.

Κατανοούμε ότι το Oktoberfest είναι μια παραδοσιακή γερμανική γιορτή, αλλά εμείς οι μουσουλμάνοι δεν μπορούμε να ανεχθούμε τον αντι-ισλαμικό χαρακτήρα αυτής της γιορτής, διότι προσβάλλει εμάς και όλους τους μουσουλμάνους της γης.

Για αυτό απαιτούμε την άμεση ακύρωση του επερχόμενου Oktoberfest.

Επίσης πιστεύουμε ότι η γιορτή αυτή προσβάλλει όλους τους πρόσφυγες που έρχονται στη Γερμανία από την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν κλπ. Η ακύρωση της γιορτής θα βοηθήσει αυτούς τους πρόσφυγες να μην ξεχάσουν την ισλαμική τους καταγωγή και ιστορία.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας σχετικά με το θέμα».

Πηγή : https://www.briefingnews.gr/kosmos/apaitiseis-eyro-moysoylmanon-akyroste-oktoberfest-gia-na-min-xehasoyn-oi-prosfyges-tin#sthash.3dlmXz8a.dpbs

Σχόλιο "Rib and Sea".

Αυτό είναι που λένε "δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεββάτι. Άντε και στα δικά μας! Πώς είπατε; Είμαι ρατσιστής; Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, ναι, είμαι!

Ιωσήφ Παπαδόπουλος