Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Θέρμανση στα σχολεία μόνο για προσφυγόπουλα με επιδοτήσεις της Βουλής!

prosfygesΈνα δημοσίευμα από την «Δημοκρατία» επιβεβαιώνει, για μια ακόμη φορά, ότι οι μόνοι που υφίστανται πραγματικά διακρίσεις στην Χώρα μας είναι οι Έλληνες. Συγκεκριμένα, υπό τον τίτλο «Επιδότηση θέρμανσης σε σχολεία προσφύγων» και υπότιτλο «Ο Βούτσης ξέχασε πάλι τα Ελληνόπουλα» διαβάζουμε τα εξής:

“Την απόφαση να προσφέρει περίπου 50.000 ευρώ για τις ανάγκες θέρμανσης των σχολείων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφυγόπουλων πήρε η Βουλή. Η απόφαση φέρει την υπογραφή του προέδρου Νίκου Βούτση.

Βέβαια, τα σχολεία που δεν φιλοξενούν παιδιά προσφύγων και βρίσκονται σε ορεινές περιοχές, χωρίς να μπορούν να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες τους για θέρμανση, παραμένουν έξω από το «ραντάρ» του Κοινοβουλίου… Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων καλύπτουν μέρος από τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα από την τσέπη τους. Η Βουλή επιλέγει να χρηματοδοτήσει με το ποσό των 48.900 ευρώ για αγορά πετρελαίου ή φυσικού αερίου μόνο τα 22 δημοτικά και γυμνάσια που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφυγόπουλων που έχει εκπονήσει το υπουργείο Παιδείας.

Παράλληλα, με 16 διαφορετικές αποφάσεις επιχορηγούνται από τη Βουλή οι σχολικές επιτροπές των σχολείων αυτών, που βρίσκονται σε αστικές περιοχές των νομών Αττικής και της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην περιφέρεια”.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι τα σχολεία στα οποία υπάρχουν «προσφυγόπουλα» έχουν το δικαίωμα στην θέρμανση, ενώ τα σχολεία των ορεινών περιοχών… ας πρόσεχαν, αφού δεν προνόησαν να έχουν κι αυτά στις τάξεις τους «προσφυγόπουλα». Μετά την παροχή χρημάτων σε μια ΜΚΟ που εδρεύει στα Εξάρχεια, διαπιστώνουμε τώρα ότι η Βουλή δίνει ξανά ένα γενναιόδωρο ποσό και πάλι με επιλεκτικό σκοπό και περιεχόμενο, εξυπηρετώντας συγκεκριμένες διεθνιστικές ιδεοληψίες υπό την μάσκα του «ανθρωπισμού».

Πηγή : https://kostasxan.blogspot.gr/2017/04/blog-post_846.html?m=1