Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το σκιαγράφημα της διαταραγμένης προσωπικότητας ενός επίδοξου δολοφόνου.

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Ποιον ήθελε να σφάξει στο χειρουργείο με το νυστέρι ο Μπαλανατίνας; Δεν θέλω να νομιστεί ότι "ξυλεύομαι την δρυν, ενώ αυτή έχει πέσει" (κατά το "δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται"), αναφερόμενος στον συλληφθέντα για την δολοφονία της Θωμαής Κουμπούρα Χρήστο Μπαλαντίνα. Μακριά από μένα τέτοια μομφή. Σχόλια και αναφορές, άλλωστε, για το ποιόν του "κυρίου" αυτού έχω δημοσιεύσει πολύ πριν συλληφθεί με την κατηγορία της ειδεχθούς δολοφονίας της παιδοψυχολόγου Θωμαής Κουμπούρα, η οποία παρεσύρθη και προσχώρησε στην εγκληματική οργάνωση "Ελλήνων Συνέλευσις" του πατρινού απατεώνα Αρτέμη Σώρρα.

Δεν μπορώ λοιπόν παρά να θυμηθώ κάποια σχόλια του Χρήστου Μπαλαντίνα, τα οποία είχε αναρτήσει στο facebook, ώστε να σχηματισθεί καλύτερα η εικόνα της διαταραγμένης προσωπικότητάς του. Σε μια από εκείνες τις απίστευτες  αναρτήσεις του ο Χρήστος Μπαλαντίνας βρίζει χυδαία και απειλεί τον Λευτέρη Ρήνο (το δημοσιεύω ακριβώς όπως είχε αναρτηθεί στο facebook, χωρίς διορθώσεις. Το ίδιο χυδαίο σχόλιό του είχε εμφανιστεί και στο βίντεο της συνέντευξης του Λευτέρη Ρήνου μετά το 37.30 λεπτό): https://www.youtube.com/watch?v=uahjmqFejg0&t=2252s

"... Ρε ανωμαλε εβραιε Ρηνο τολμησες να παρενοχλησεις συναγωνιστρια, ρε χοιρομερι με ματιά γαμω την εβραιοπουλα την μανα σου μπασταρδε θα φτύσεις αίμα ρε ανωμαλάρα που κανεις και σεξουαλικη παρενόχληση δια τηλεφώνου τι θέλεις ρε ανωμαλε από την συνελληνίδα Νικη (Βίκυ ήθελε μάλλον να πει) Χαραλαμπους τολμησες και εμφανιστηκες στην apiles.mpalantinaΑθηνα ρε ανωμαλε ραντεβου με τα πουστρακια της στοάς έχεις μάλλον ε, όλες οι ομάδες και όλοι οι συναγωνιστές σε ψάχνουν για να σε χορτάσουν στις κλοτσιες ρε ανωμαλαρα που παρενοχλεις τηλεφωνικά την συναγωνίστρια Χαραλαμπους ακούς ρε χοιρομερι με ματιά μέχρι και ο Σωρρας σε ψάχνει θα σου σπάσουμε όλα τα κόκκαλα ρε αρρωστημενε έκανες τέτοιο λάθος και ήρθες Αθηνα μωρή ανωμαλαρα του κερατά να δω που θα κρυφτείς γιατί από αεροδρόμιο και λιμάνι δεν φεύγεις από εδώ παλιοεβραίε πρακτορακο της δεκάρας θα φτυσεις το γάλα της Εβραίας μάνας σου ρε ανωμαλε είσαι επικυριγμένος από όλους τους Έλληνες να δώ τώρα που θα κρυφτείς αρρωστημενε όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι Έλληνες και όλα τα πρακτοροστεκια σας σταμπαρισμένα έλα που ξέρω και που θα πας απόψε ρε ανωμαλε και εκεί να δεις τι σε περιμένει...".

Πιο χυδαίος πεθαίνεις...

Σε κάποια άλλη σελίδα του φατσοβιβλίου του ο Χρήστος Μπαλαντίνας, και μάλιστα λίγες μόλις ημέρες πριν από την στυγερή δολοφονία της Θ. Κουμπούρα (23.12.2016), είχε αναρτήσει την φωτογραφία ενός χειρουργείου με τη λεζάντα :

"ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ". (αρχική φωτο)

Ποιος να ήξερε τότε τι ενοούσε ο ποιητής και ποιον στοχοποιούσε...

Ως πότε αυτά τα ανθρωποειδή θα ταλαιπωρούν, θα δολοφονούν και θα διχάζουν την ελληνική κοινωνία;