Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Απειλές κατά της ζωής Ελλήνων πολιτών από εγκληματίες της ομάδας Σώρρα.

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Αν διαβάσει κανείς με προσοχή το ασυνάρτητο ξέσπασμα στο facebook του φερόμενου ως δράστη της ειδεχθούς δολοφονίας της Θωμαής Κουμπούρα, θα διαπιστώσει, μεταξύ των άλλων, ότι ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο "αγρότης" αυτός που προσπαθούσε να ξεσηκώσει τους "συναδέλφους" του στα αναχώματα της Εθνικής Οδού, υποσχόμενος λαγούς με πετραχείλια από τους λογαριασμούς των παγκοσμίων καταπιστευμάτων, αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Ρήνο. Τον άνθρωπο που, μαζί με τον Γιώργο Γιαλτουρίδη, ξεσκέπασαν τη συμμορία του Αρτέμη Σώρρα, κάνοντας το ένα από τα πρωτοπαλλήκαρά του, τον Χρήστο Μπαλαντίνα, να απειλήσει τον Λευτέρη Ρήνο ανοικτά και να προκαλέσει τη μηνυτήρια αναφορά του τελευταίου για απειλή κατά της ζωής του. Διαβάστε το επίμαχο σημείο από το ασυνάρτητο ξέσπασμα του Μπαλαντίνα στο φατσοβιβλίο. Να σημειωθεί ότι ο Μπαλαντίνας απευθύνεται στο έτερο πρωτοπαλλήκαρο του Σώρρρα, Γιάννη Καλογερόπουλο, τον οποίον ευθέως κατηγορεί ότι "έστησε" την όλη σκευωρία εναντίον του.

"... πουλημένο τομάρι αρχιπρακτορα εσύ με την Χαραλάμπους μου στισατε το παιχνίδι με τον Ρήνο για να φάω την μήνυση δήθεν ότι ήσουν στον δρόμο κ δεν είχες ίντερνετ Κ ότι ένας ρηνος που εγώ ποτέ δεν τον συνάντησα έκανε σεξουαλική παρενόχληση την Χαραλάμπους κ με έβαλες να τον βρίζω στο ίντερνετ κ μου ελεγες κ τι να γράψω έννοια σου βρωμιάρη κ έχω μάρτυρες που σε άκουγαν τότε τι μου ελεγες και μετά η άλλη η πρακτορισα δεν ήξερε τίποτα ε κ λάθος έγινε τελικά δεν την ενόχλησε ο ρηνος αλλά εγώ την έφαγα την μήνυση ΈΤΣΙ ΤΏΡΑ να δούνε όλοι ότι είστε μια συμμορία εβραιοπαιδα...".

Μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις και την αποκάλυψη πως ο Χρήστος Μπαλαντίνας είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Θωμαής Κουμπούρα (λέγεται μάλιστα ότι ομολόγησε ήδη πως σκότωσε την άτυχη παιδοψυχολόγο, αλλά δεν θυμάται πώς!), η μηνυτήρια αναφορά του Λευτέρη Ρήνου λαμβάνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Θα πρέπει επιτέλους ο εισαγγελέας, μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις και την σύλληψη του Χρήστου Μπαλαντίνα, να εξετάσει αμέσως τον φάκελλο της μηνυτήριας αναφοράς του Λευτέρη Ρήνου και να τον συνεκτιμήσει σε σχέση με την πρόσφατη εγκληματική δραστηριότητα του μηνυομένου. Οφείλει κάποια στιγμή η Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί με προσοχή απέναντι στην εγκληματική συμμορία του Πατρινού απατεώνα Αρτέμη Σώρρα, προτού να είναι πολύ αργά.