Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Κερί, μαγκάλι και black masturbation all over.

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης.

Ένας 4χρονος νοσηλεύεται στο «Παίδων» με σοβαρά εγκαύματα. Το σπίτι, όπου διέμενε με τη μητέρα του, έπιασε φωτιά από κερί που είχαν αναμμένο για να βλέπουν, καθότι η ΔΕΗ τους είχε κόψει το ρεύμα χάρη στο πετυχημένο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με το 1ο, το 2ο και το 3ο Μνημόνιο.
    
Τους φοιτητές που πέθαναν στη Λάρισα τον Μάρτιο του 2013 από αναθυμιάσεις μαγκαλιού ελλείψει χρημάτων για αγορά πετρελαίου και τη γριούλα που πέθανε στη Λέσβο επίσης από μαγκάλι τον Ιανουάριο του 2015 τους ξεχάσαμε, αλλά δεν μπορώ να πω πως κάναμε και μεγάλη κουβέντα για τον 4χρονο. Το 3ο Μνημόνιο είναι ασφαλώς καλλίτερο από τα δύο προηγούμενα. Απόδειξη ότι το ψήφισαν 223 ηγέτες, ενώ το Μνημόνιο 2 ψήφισαν 199 και το Μνημόνιο 1 ακόμη λιγότεροι [172]. Άρα, δεν είναι καλλίτερο το 3ο; Στο 4ο Μνημόνιο θα έχουμε σίγουρα 280 ψήφους. Κάθε νέο Μνημόνιο και καλλίτερο. Στο 5ο θα χτυπήσουμε 301.
    
Η επιστημονική νεολαία ξενιτεύεται μαζικώς και η αριστεροκεντροδεξιά αλήτ χειροκροτεί στο μαργαριτάρι του Σαρωνικού «Σταύρος Νιάρχος» τον Πλανηταρχίδη.
    
Ιδρύθηκε και Ένωση Ανωτάτων Δικαστών, ένας εκ των σκοπών της οποίας είναι να αυξηθεί το όριο συνταξιοδότησης των δικαστών από τα 67 στα 70 έτη. Δηλαδή να αναθεωρηθεί το άρθρο 88§5 του Συντάγματος. Δεν είδα να τους κόφτει και τόσο η κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος περί ανευθυνότητας των υπουργών. Πάντως, η δημοκρατικιά Βασίλω έστησε δική της παράταξη, άλλως πως μαγαζάκι. Κι’ όλοι μαζί οι δικαστές προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά της υποχρέωσης να δημοσιοποιούν την περιουσιακή τους κατάσταση από το φόβο μην μάθω πως έχουν χρήμα και μπουκάρω και τους τα πάρω ή τους εκβιάσω. Μα πώς να εκβιάσεις έναν άμωμο και αμόλυντο δικαστικό λειτουργό;
    
Τα παιδιά της αριστεράς προσθέτουν τα δικά τους ανδραγαθήματα στον κατάλογο του ξεσκίσματος του λαού
http://makpress.blogspot.gr/2015/09/blog-post_337.html
    
Κι’ εγώ βαρέθηκα να βλέπω κάθε βράδυ τις αριστερές [λέμε και καμιά μ..] μούρες να λένε «Το παλεύουμε. Τί να κάνουμε εδώ που μας έφεραν οι άλλοι;». Λες και τους βάλαμε στο κάτεργο να σπάνε πέτρες  άθελά τους. Από μνημονιοσχίστες ξυλοσχίστες.
    
Από την άλλη όλοι οι πολιτικοί ανεξαιρέτως είναι γεννημένοι για υπουργοί, εξ ου και οι ανασχηματισθέντες κρέμασαν κάτι μούρες να! Δεν ήταn καλή υπουργός η κ. Χρυσοβελώνη και την άλλαξες κ. Τσίπρα μου;  Δεν ήταν καλός  o κ. Μπαλτάς με τους παλλόμενους φαλλούς; Μα κύριε Αριστείδη μου, όταν μετέχεις σε μια κυβέρνηση  που έχει δεχθεί ως προαπαιτούμενο για τη δόση της να δώσει το Ελληνικό στον Λάτση, δεν προβάλλεις προσκόμματα στο έργο για μαλακίες τύπου αρχαιολογικοί  χώροι, μνημεία των αρχαίων ημών προγόνων και μπαρμπούτσαλα. Γκέγκε;  Και στο κάτω κάτω τί περισσότερο είχες εσύ από την κ. Κονιόρδου που θεραπεύει και τον κόσμο με μαγγανείες;   
    
Αμ εσύ ρε Φίλη. Όταν συγκυβερνάς με τον Καμμένο που δηλώνει στον Ιερώνυμο ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, αν αυτή πειράξει την Εκκλησία, και σε αποκαλεί «προβληματικό» ο Αρχιεπίσκοπος, δεν έπρεπε να έχεις υποβάλει την παραίτησή σου εκ λόγων ευθιξίας και μόνον; Αλλά ξέχασα, όφειλες να μη δημιουργήσεις προβλήματα, αν και προβληματικός, στην κυβέρνηση και στα συντρόφια τώρα που ξεκοκκαλίζουν τα αποφάγια που  έχουν αφήσει οι προηγούμενοι.
    
Και ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι οι πολιτικοί που μιζαρίσθηκαν για το C4I το έκαναν για την επίσπευση της παραλαβής  του έργου και όχι για την ανάθεση του έργου, ακριβώς όπως δέχθηκε το διαιτητικό δικαστήριο που δικαίωσε τη Siemens. Δηλαδή: για την υπογραφή τής σύμβασης δεν έπεσε χρήμα. Στη συνέχεια, αφού η σύμβαση ήταν πεντακάθαρη, κάποιος ακάθαρτος δεν την άφηνε να λειτουργήσει ομαλά, οπότε παρενέβη  κάποιος και είπε «πάρε τούτο για ν’ αφήσεις τη σύμβαση να τρέξει», κι’ η σύμβαση έτρεξε. Το τούτο ήταν από το φουσκωμένο τίμημα; Προνοητικοί αυτοί οι αντισυμβαλλόμενοι του ελληνικού Δημοσίου. Τί να σου κάνει και το Ανώτατο Δικαστήριο; Να μην κρίνει ακριβοδίκαια, αμερόληπτα, απροσωπόληπτα, αντικειμενικά, αδέκαστα και άτεγκτα ότι κακώς θεώρησε το Εφετείο ότι μία τέτοια πρακτική αντίκειται στη δημόσια τάξη; Μια χαρά έπιασαν οι ανώτατοι δικαστές τον σφυγμό της Siemens και όλων διαχρονικώς των ελληνικών [;] κυβερνήσεων.
    
Σύννεφα μαζεύονται εξ Ανατολών, σήκωσαν κεφάλι και οι Αλβανοί, κι’ εμείς παρακολουθούμε τα ΜΜΕ να μας λένε πόσο καλά λόγια είπε ο Τραμπάκουλας για τον Τσίπρα.     
    
Σήμερα έχει black Friday έμαθα. Το βράδυ θα παρακολουθήσω τον παροξυσμό των shoppingmaniacs. Εύχομαι να διαψευσθώ, διαφορετικά μας βλέπω του χρόνου να φέρνουμε το Τhanksgiving Day και του παραχρόνου την 4th of July. Πάντα επίκαιρος ένας μακαρίτης θείος μου που είχε πει πριν από πάρα πολλά χρόνια: «Μία λύση υπάρχει. Να γίνουμε επισήμως η 51η πολιτεία των ΗΠΑ».  
    
Και μετά μαθαίνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αδήλωτα τα γραφεία του επί 16 χρόνια. Σιγά μην πλήρωνε φόρους στο ανάλγητο καπιταλιστικό κράτος της ΠΑΣΟΚΟΝΔ. Κοίτα τί γίνεται φίλε μου! Χάλασε ο κόσμος εντελώς. Στην Ελλάδα μόνον τα αριστερά κόμματα έχουν ιδιόκτητα γραφεία. Οι άλλοι όλοι στο νοίκι. Λες να τρίζουν τα κόκκαλα του Λένιν;
    
Άλλη ωραία είδηση ήταν ότι δύο αστυνομικοί φρουρούσαν τη Μελίνα Μερκούρη επί 22 χρόνια μετά το θάνατό της. Σιγά μην το πιστέψω. Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα.     
    
Μικρέ μου 4χρονε σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Κι’ όποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό που σου συνέβη, να του ……. Κι’ άσε τον Κυριάκο να ζητάει εκλογές, για να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια. Μας τα  ’παν κι’ άλλοι ρε Κούλη και μετά ανεκάλυψαν ότι ουδείς αναμάρτητος και ότι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς με την κατάσταση που παρέλαβαν και λοιπά κουραφέξαλα.   
    
Και τούτο δώρο
http://taxalia.blogspot.gr/2012/10/lagarde_30.html

για να θυμηθούμε ότι έχουν περάσει 4 συναπτά έτη από τότε που μας ζάλιζαν με τις λίστες. Και τούτο εξτραδάκι
http://taxalia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7741.html

Αλήθεια, η Επιτροπή [λέμε και καμμιά μ…] για την αναθεώρηση του Συντάγματος, στην οποία μετέχει ο κ. Κιμούλης, έχει κάνει κάτι μέχρι τώρα; Αγωνιώ για την αναθεώρηση. Δεν πιστεύω να με δουλεύουν άλλα 10 χρόνια. Εγώ, πάντως, ο ταπεινός την πρότασή μου την έχω κάνει:
http://taxalia.blogspot.gr/2013/08/blog-post_1895.html
    
Φτου να μην αβασκαθεί η Δημοκρατία μας και η προμετωπίδα της: «όλα από το λαό για το λαό με το λαό».