Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αν το δει αυτό ο Φίλης, αύριο κιόλας θα καταργήσει το μάθημα της έκθεσης!

Διαβάστε την έκθεση που έγραψε η Ιλιάνα ...., μαθήτρια της Δ' Δημοτικού, με θέμα "πώς πέρασα το καλοκαίρι", και δείτε γιατί ο Φίλης θα καταργούσε το μάθημα της έκθεσης εάν την είχε υπ' όψη του.

"Το καλοκαίρι πέρασα ωραία γιατί πήγαμε στο εξοχικό της γιαγιάς Γιώτας και της γιαγιάς Ντίνας. Ήταν ωραία γιατί τρώγαμε όλο γεμιστά.

Όμως ο παππούς μου λέει ότι παλιά περνούσαν καλύτερα γιατί υπήρχε ένας καλός κύριος,ο Αντρέας, που έδινε λευτά σε όλο τον κόσμο και έτσι όλοι έτρωγαν μπριζόλες. Εnώ σήμερα είναι ένας κακός Σύριζας που τρώει αυτός όλα τα λεφτά και έτσι δεν θα έχουμε για να τρώμε μπριζόλες και όλα τα παιδάκια θα πεινάνε και θα τρώνε πλιγούρι.

Εγώ καμιά φορά ρωτάω την γιαγιά μου πού είναι το ΠΑΣΟΚ; Και η γιαγιά μου κλαίει και μου λέει ότι μπήκε σκουπίδι στο μάτι της αλλά εγώ ξέρω ότι λέει ψέματα γιατί πάει και ανάβει το καντήλι μπροστά στη φωτογραφία του κυρίου Αντρέα.

Ο νονός μου ο Στέλιος, που είναι θείος μου, λέει ότι ο Σύριζας είναι σαν ένα ποντίκι με ουρά, αυτιά και δόντια και πρέπει να το ψεκάσουμε με ποντικοφάρμακο για να ψοφήσει.

Έτσι περάσαμε όλοι καλά το καλοκαίρι".