Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Έρανοι από οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα και Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Είναι γνωστό ότι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα μαζεύουν υπογραφές συμπαράστασης από τον κόσμο, αλλά και χρήματα για την ενίσχυση της περιβόητης ομάδας "Ενεργοί, Ελεύθεροι, Ενωμένοι Έλληνες", που θα συνενώσει (υποτίθεται) τον Λαό και θα τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τους επίορκους που έχουν οδηγήσει τη χώρα στην εξαθλίωση, μέσω της αποδοχής των οικονομικών εργαλείων του ΑρτέμηΣώρρα (κάποια 600 δις δολλάρια, δηλαδή, που προέρχονται από ψευτομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου που έχει εκδώσει ένας απατεώνας φυγόδικος αμερικανός δικηγόρος ονόματι Stephen Louis Wozny). Οι ίδιοι άλλωστε οι συνεργάτες του κατά φαντασίαν τρισεκατομμυριούχου Σώρρα ομολογούν αυτή τους την δραστηριότητα.

Τι ακριβώς αναφέρεται όμως στην ανακοίνωση των "υπερ-πατριωτών" του Αρτέμη Σώρρα; Ιδού :

Η μάνα μας, η Ελλάδα, η πατρίδα μας, έχει όλα τα παιδιά της ανάγκη. Μέρα νύχτα οι εχθροί της την δυναστεύουν και την βιάζουν. Σκοτώνουν τα παιδιά της με έναν λυσσαλέο οικονομικό πόλεμο που δεν έχει σταματημό. Πρέπει να το σταματήσουμε! Πρέπει όλοι να πολεμήσουμε με τα μέσα και τους τρόπους που διαθέτουμε για την οικονομική απελευθέρωσή της. Έχουμε ήδη μοιράσει 3 εκατομμύρια έντυπα ψηφίσματα για την αποδοχή των 600 δις και τον έλεγχο του κράτους σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό και χρειαζόμαστε να εκτυπώσουμε και άλλα. Ξεκίνησε η εκτύπωση 2 εκατομμυρίων εντύπων και χρειάζεται η οικονομική υποστήριξη όλων μας, καθώς επίσης και για την εκτύπωση σημαιών, καπέλλων, μπλουζάκια κ.λπ.

Όποιος θέλει να βοηθήσει οικονομικά, ανοίχτηκε λογαριασμός στην Τράπεζα Eurobank με αριθμό 0026.0097.48.0200 558911 για κατάθεση από Eurobank, ενώ από άλλες τράπεζες ή το εξωτερικό ΙΒΑΝ: GR 430 2600 970000 480 200 558911

Οι λογαριασμοί ανήκουν στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Ε4 που έχει αναλάβει την εκτύπωση, διανομή και συλλογή των ψηφισμάτων. Για λόγους διαφάνειας όποιος καταθέσει χρήματα και το ζητήσει θα δημοσιευτεί το όνομά του και το ποσό. Αναμένεται η συνεισφορά στον ιερό αγώνα όλων των Ελλήνων!

Σ' αυτή τους την προσπάθεια, μαζί με τις υπογραφές και τα χρήματα, οι συνεργάτες του Σώρρα ζητούν από αυτούς οι οποίοι εγγράφονται στην ομάδα και στοιχεία που άπτονται των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως είναι η ακριβής διεύθυνσή τους, το επάγγελμα, ο αριθμός του δελτίου της αστυνομικής ταυτότητας, η ημερομηνία έκδοσης και η αρχή έκδοσής της, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου, η ΔΟΥ, το Email και το τηλέφωνο. Με τι σκοπό άραγε; Οι ίδιοι βεβαίως φροντίζουν να διαδίδουν ότι αυτός ο έρανος και η συλλογή υπογραφών και στοιχείων δεν έχει καμμία σχέση με τον Σώρρα. Να υποθέσουμε δηλαδή ότι γίνεται εν αγνοία του μπατιρομεγιστάνα και παρά τις έντονες (τυχόν) αποδοκιμασίες του;

Ο ιατρός κ. Ελευθέριος Ρήνος υπέβαλε την ακόλουθη επιστολή προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με σκοπό να την ενημερώσει και να πάρει την δική της υπεύθυνη απάντηση επί του θέματος.

Υποβολή ερωτήματος/αίτησης προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Αγαπητέ εκπρόσωπε της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων,

κατά την έρευνα μου για τη συγγραφή άρθρων και ενός βιβλίου σχετικά με διεθνείς τραπεζικές απάτες, έχω πέσει πάνω στην ομάδα Σώρρα. Ο Αρτέμιος Σώρρας είναι ένας άφραγκος κατά φαντασία επενδυτής που τάχα θα σώσει την Ελλάδα με τα εκατοντάδες τρις που διαθέτει.

Δυστυχώς η ομάδα αυτή διακινεί πλαστά έγγραφα και πείθει απλούς ανθρώπους να οργανωθούν σε πυρήνες, να ψηφίζουν υποψηφίους που επιλέγονται γι' αυτούς στις εκλογές (έγινε στις δημοτικές) και να καταθέτουν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank που ανήκει σε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, για τις ανάγκες διάδοσης των ιδεών του τρισεκατομμυριούχου.

Στην πορεία, η ομάδα αυτή άρχισε να ζητάει από πολίτες να υπογράψουν μια δήλωση αποδοχής των 600 δισεκατομμυρίων που υποστηρίζει ότι κατέθεσε ο Αρτέμιος Σώρρας, ενώ η τράπεζα το διαψεύδει.

Η δήλωση αποδοχής - υποστήριξης διακινείται μέσω διαδικτύου αλλά και από χέρι σε χέρι, με ομάδες του Σώρρα να στήνουν τραπεζάκια σε όλη την Ελλάδα και να καλούν ακόμη και με τηλεβόες τον κόσμο να υπογράψει. Στο Σύνταγμα κάθε τόσο γίνεται πικετοφορία από κακομοίρηδες που φέρουν διαφημιστικά στο σώμα τους υπέρ αυτής της κίνησης.

Στη δήλωση αποδοχής, ζητείται από τους απλούς ανθρώπους να δώσουν όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός, ακριβή διεύθυνση, επάγγελμα, αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ημερομηνία έκδοσης και αρχή έκδοσης, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου ΑΦΜ, ΔΟΥ, Email και τηλέφωνο.

Την αίτηση καλούνται οι αδαείς είτε να την αφήσουν σε αυτόν που τους την έδωσε ή να τη στείλουν στη διεύθυνση ενός Κ. Ι. (Δ/νση Α. Κ. 112, Ελευσίνα, τ.κ. ...) ο οποίος είναι συνεργάτης του Σώρρα και στη συγκεκριμένη διεύθυνση έχει εταιρεία μηχανολογικού εξοπλισμού.

Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν ο συγκεκριμένος Αρτέμιος Σώρρας έχει υποχρέωση ενημέρωσής σας για την τήρηση αρχείου και αν έχετε δώσει την έγκριση σας γι' αυτό.

Συνημμένη θα δείτε την αίτηση - δήλωση. Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου σε ραδιοφωνικές εκπομπές, έχουν υπογραφεί περίπου 2 εκατομμύρια αιτήσεις αλλά θεωρώ ότι ο αριθμός αυτός είναι υπερβολικός.

Με εκτίμηση,
Ελευθέριος Ρήνος

Η απόδειξη παραλαβής της επιστολής του κ. Ελ. Ρήνου από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα :

Αποδεικτικό υποβολής Ερωτήματος/Αιτήματος.

From: <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;;
Date: 2014-06-03 10:41 GMT+03:00
Subject: Αποδεικτικό υποβολής Ερωτήματος/Αίτησης προς την ΑΠΔΠΧ
To: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τίτλος    Επιτρέπεται η συλλογή στοιχείων σε μορφή δήλωσης αποδοχής - υποστήριξης;
Κατηγορία    Ερώτημα
Αριθμός Πρωτοκόλλου    Γ/ΕΙΣ/3520/03-06-2014
Ημερομηνία Υποβολής    03-06-2014

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 3 του ν. 3917/2011, η Αρχή έχει τη διακριτική ευχέρεια αξιολόγησης της προτεραιότητας εξέτασης των αιτήσεων, ερωτημάτων και παραπόνων με κριτήριο τη σπουδαιότητα και το γενικότερο ενδιαφέρον του θέματος. Ο μεγάλος αριθμός των υποθέσεων και η ελλιπής στελέχωση της Αρχής δεν επιτρέπουν, δυστυχώς, την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας.

Η απάντηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εστάλη στον κ. Ελ. Ρήνο με e mail την 31.12.2014 και είναι η εξής :

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Δ/νση Γραμματείας     
Τηλέφωνο: 2106475600    
Πληροφορίες: Η. Αθανασιάδης
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Tρόπος αποστολής: Ε-mail

Αθήνα, 31-12-2014
Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/3530-1/31-12-2014     

Προς κύριο Ελευθέριο Ρήνο
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
      
Σχετικό: Υπ’ αριθμ. πρωτ. Αρχής Γ/ΕΙΣ/3530/3-6-2014 έγγραφό σας.

Σε απάντηση του ανωτέρω εγγράφου, σας ενημερώνουμε ότι για τον συγκεκριμένο δεν διαπιστώνεται να έχει γνωστοποιήσει στην Αρχή την τήρηση αρχείου. Σε κάθε περίπτωση, εάν συντρέχει περίπτωση εξαπάτησης, αρμόδιος είναι ο Εισαγγελέας.

Τμήμα Επικοινωνίας

Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ζητείται επειγόντως κάποιος Εισαγγελέας να επέμβει προτού η ιστορία αυτή προστεθεί στις τόσες άλλες που μας ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια και γίνει χιονοστιβάδα και τσουνάμι με απρόβλεπτες συνέπειες...