Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αντιμάμαλα

antimamala

Οι μηχανότρατες παρανομούν ΚΑΙ με VMS! Πώς γίνεται αυτό;

Βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

"Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη
δώσ' της κλώτσο να γυρίσει παραμύθι ν' αρχινίσει".

editorialimageΜια φορά κι' ένα καιρό η "καλή" Ευρωπαϊκή Ένωση, θέλοντας να προστατεύσει τα αλιευτικά αποθέματα σε μια ατίθαση και απίθανη χώρα της νοτιοανατολικής Μεσογείου, υποχρέωσε την κυβέρνηση της χώρας αυτής να θεσπίσει ένα νόμο βάσει του οποίου σε όλα τα αλιευτικά σκάφη θα έπρεπε να τοποθετηθούν ειδικά μηχανήματα τα οποία θα παρείχαν τη δυνατότητα σε ειδική Υπηρεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας να ελέγχει ανά πάσα στιγμή το στίγμα των αλιευτικών σκαφών και να επιβάλλει κυρώσεις, όποτε διαπιστώνει ότι αυτά δραστηριοποιούνται σε απαγορευμένες περιοχές. Μόνο που η "καλή" Ευρωπαϊκή Ένωση" λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο, όπως μαζί θα δούμε πιο κάτω. Η Υπηρεσία αυτή, στο Υπουργείο Ναυτιλίας, ονομάστηκε "Κέντρο Παρακολούθησης Αλιείας".

Περισσότερα...

Πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών μιλούν για τον Αρτέμη Σώρρα.

Με νωπές ακόμη τις δηλώσεις και τις έμμεσες, πλην σαφείς, απειλές του συνηγόρου του Αρτέμη Σώρρα κ. Βασίλη Νουλέζα, ότι αυτοί οι οποίοι αμφισβητούν τη γνησιότητα των ομολόγων των 600 δις δολλαρίων και απειλούν τη ζωή του πελάτη του είναι πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών, συναντήθηκαν στο διαδίκτυο οι Λευτέρης Ρήνος (πράκτορας της C.I.A.) και Ιωσήφ Παπαδόπουλος (πράκτορας της Mossad) και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στο skype. Ιδού :

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης για τις κεραίες του COSMOTE!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Δεν πέρασε παρά μία μόνο ημέρα από χθες, που συνάντησα τον Δήμαρχο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, με θέμα συζήτησης τις καρκινογόνες κεραίες κινητής τηλεφωνίας του Cosmote στον Ασύρματο της Βάρκιζας και πώς μπορούν αυτές να απομακρυνθούν, και σήμερα πληροφορήθηκα από τον δικηγόρο Πατρών κ. Βασίλη Γαλανόπουλο (ο οποίος, μαζί με τον συνάδελφό του κ. Πέτρο Ρηγάτο, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Cosmote, τα οποία και κέρδισαν) ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης για την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που είναι εγκαταστημένες κοντά σε σχολεία, νοσοκομεία και γενικώς χώρους συγκέντρωσης πολλών ατόμων, παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας!

Περισσότερα...

Να γιατί το Κέντρο Παρακολούθησης Αλιείας του Υπουργείου Ναυτιλίας... ΔΕΝ ελέγχει τη θέση των μηχανοτρατών.

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

vmsΣτην προσπάθειά μου να εξιχνιάσω το μυστήριο της ΜΗ παρακολούθησης των μηχανοτρατών http://www.ribandsea.com/waves/2883-oi-paranomes-mixanotrates-alonizoun-sta-rixa-me-tis-limenikes-arxes-na-kleinoun-ta-matia, μίλησα χθες με έναν καπετάνιο μηχανότρατας τον οποίο γνωρίζω από την εικοσιπενταετή εμπορική μου δραστηριότητα στον χώρο της αλιείας. "Θα σου πω κάποια πράγματα, αλλά σε παρακαλώ να μη με δώσεις. Καταλαβαίνεις γιατί". Αυτά μου είπε ο κάπτεν και, αφού του υποσχέθηκα πως κανείς δεν μπορεί να με υποχρεώσει να αποκαλύψω τις δημοσιογραφικές μου πηγές, συνέχισε :

Περισσότερα...

Δεν αντέχω άλλους βομβαρδισμούς (Νο 2).

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης.

Δώσε στο λαό σανό, κι’ άλλο σανό. Και περισσότερο σανό!

sanoΣτη συνέντευξη του αρμόδιου για θέματα διαφθοράς αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης κ. Παπαγγελόπουλου, περί της οποίας έγραψα χθες, διάβασα και την άποψη ότι η παθητική δωροδοκία από υπουργό δεν παραγράφεται, επειδή, λέει, δεν εμπίπτει στα καθήκοντα του υπουργού να δωροδοκείται. Άρα, δωροδοκούμενος ο υπουργός όσο είναι υπουργός διαπράττει αδίκημα μη υπουργικό, εξ ου και το αδίκημα παραγράφεται όχι κατά την εξευτελιστικώς σύντομη προθεσμία του άρθρου 86 του Συντάγματος, αλλά κατά τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα που εφαρμόζονται στους κοινούς θνητούς και προβλέπουν μακρότατες προθεσμίες παραγραφής. Και για να πείσει τον δημοσιογράφο που του έπαιρνε τη συνέντευξη ότι η άποψή του είναι νομικώς ορθή, έδωσε το εξής φοβερό παράδειγμα: «αν εγώ που κάθομαι τώρα στην υπουργική καρέκλα, σας ρίξω μια μπουνιά, εμπίπτει αυτό στα υπουργικά μου καθήκοντα;». Ουάου! Τζι! Τί είπε ρε το άτομο!

Περισσότερα...