Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Συμπαράσταση του ιατρού κ. Εμμ. Χριστουλάκη στον Δήμαρχο Κιμώλου.

Αγαπητέ Δήμαρχε κύριε Βεντούρη,

Σας συγχαίρω για την απόφασή σας να τηρήσετε σθεναρή αντίσταση για να αποτρέψετε την σχεδιαζόμενη ύπουλη προσπάθεια που βυσσοδομούν άνομα οικονομικά συμφέροντα, για να καταστρέψουν τη μικρή μας πατρίδα, την Κίμωλο, και να δημιουργήσουν σοβαρά οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και ηθικά προβλήματα στην αθώα τοπική κοινωνίας μας.

Επειδή γνωρίζουμε, εδώ και αρκετές δεκαετίες, τις  πονηρές και άπληστες ορέξεις των επενδυτών και τις  καταστροφικές επιπτώσεις της Γεωθερμίας, και ειδικά της υψηλής ενθαλπίας, για την Κίμωλο της οποίας οι φιλότιμοι κάτοικοί της παλεύουν να επιβιώσουν διατηρώντας την μοναδικότητά της ως φυσικού και πολιτιστικού  περιβάλλοντος, γι' αυτό συμπαραστέκομαι στην προσπάθειά σας για την προστασία και σωτηρία της μικρής μας πατρίδας Κιμώλου, συμπεριλαμβανομένης και της πολυπαθούς Πολυαίγου μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ιατρός Μανώλης Αρ. Χριστουλάκης

Πρωτεργάτης για την Προστασία του Φυσικού Περιβάλλοντος από το 1975, ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Ιδρυτής του Λαογραφικού και Ναυτικού Μουσείου Κιμώλου.

Υ.Γ. Το κείμενο της εμπεριστατωμένης έγγραφης διαμαρτυρίας σας, μου κοινοποίησε ο φίλος της Κιμώλου,παλαίμαχος, ελεύθερος δημοσιογράφος κ. Ιωσήφ Παπαδόπολος.

Σημείωση :Το σχόλιο του κ. Χριστουλάκη αναφέρεται σ' αυτό το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο "Rib and Sea" : http://www.ribandsea.com/waves/3023-i-dei-ananeosimes-thelei-na-egkatastisei-51-anemogennitries-se-perioxi-natura-tis-kimolou