Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σε παρακαλώ να μας αφηγηθείς το ταξίδι του 2001 στον Άη Στράτη και την Ίμβρο!

Έλαβα αργά χθες το βράδυ το ακόλουθο μήνυμα από έναν άγνωστο αναγνώστη με την ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.το οποίο παραθέτω ως έχει, μαζί με την δική μου απάντηση.

To: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
From:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγαπητέ Ιωσήφ,

Είμαι αναγνώστης της ιστοσελίδας σου δύο χρόνια. Μπράβο για όλη την προσπάθεια και προσφορά σου. Να είσαι υγιής να συνεχίσεις!
Μια παράκληση θα εκφράσω : επειδή άκουσα προχτές διάφορα που δεν κολούσανε μαζί, για το ταξίδι του 2001 στον Άη-Στράτη και την Ίμβρο, παρακαλώ να μας το αφηγηθείς με τον δικό σου γλαφυρό τρόπο και ύφος!
Πάντως έχεις αρκετό καιρό να αντλήσεις απ' το παρελθόν...

 

Απάντηση "Rib and Sea".

Άγνωστε φίλε, κτύπησες πολύ ευαίσθητες χορδές! Θέλω να το ξεχάσω εκείνο το ταξίδι! Αν και υπήρξε η αιτία να μου απονείμει το Κοινοτικό Συμβούλιο του Άη Στράτη τον τίτλο του επίτιμου δημότη, οι εμπειρίες που αποκόμισα από την εν γένει συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων, τόσο στην Αθήνα, όσο στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ τραυματικές...

Ποιος είσαι όμως και γιατί ζητάς κάτι τέτοιο; Τι άκουσες προχθές; Φαντάζομαι ότι θα άκουσες ανακρίβειες από πρόσωπα που στην πραγματικότητα θα έπρεπε να σιωπούν και να κρύβονται...

Αν πάντως σου κάνω το χατήρι και γράψω στην ενότητα των αναμνήσεων με λεπτομέρειες εκείνη την εκπληκτική, κατά τα άλλα, αποστολή, πολλοί θα στενοχωρηθούν και θα χάσουν τον ύπνο τους...

Γέρασα όμως πια και φυλάω τις δυνάμεις μου για μάχες που αξίζουν περισσότερο...

Φιλικά

Ιωσήφ Παπαδόπουλος