Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η FNM σε επαγγελματικά σκάφη θαλασσίων σπορ.

Κοινή εκδήλωση της FNM και του Σ.Θ.Σ.Κ. σε παρουσίαση κινητήρα FNM σε επαγγελματικό σκάφος θαλασσίων σπορ στην Κέρκυρα.Το Σάββατο 26 Μαρτίου, ο "Σύλλογος Επαγγελματιών Θαλασσίων Σπορ Κέρκυρας" και η "FNM MARINE DIESEL", οργάνωσαν από κοινού μια εκδήλωση στα Γουβιά της Κέρκυρας, με σκοπό την  παρουσίαση και την δοκιμή των κινητήρων FNM στα επαγγελματικά σκάφη των θαλασσίων σπορ. Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι επαγγελματίες του νησιού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα σκάφος με εγκατεστημένο κινητήρα FNM. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, αφού οι κινητήρες FNM φημίζονται για την ροπή τους, από τις χαμηλές στροφές, τον ιδιαίτερα διακριτικό θόρυβο και τους  ελάχιστους ρύπους, στοιχεία τα οποία εκτιμώνται ιδιαιτέρως από τους επαγγελματίες του είδους.


Κινητήρας πετρελαίου της FNM τοποθετημένος σε επαγγελματικό σκάφος για θαλάσσια σπορ.Εκτός από την τέλεια απόδοση του κινητήρα σε όλο το φάσμα των στροφών, αυτό που πραγματικά προξένησε εντύπωση είναι η απίστευτα χαμηλή κατανάλωση. Ο κινητήρας δεν ξεπέρασε τα 15 λίτρα την ώρα και αυτό πραγματικά έβαλε σε σοβαρή σκέψη όλους τους επαγγελματίες, γιατί η χαμηλή κατανάλωση είναι το σημαντικότερο στοιχείο αυτή την δύσκολη εποχή, η οποία σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος συντήρησης κάνουν τους κινητήρες FNM την ιδανικότερη επιλογή για τους επαγγελματίες των θαλασσίων σπορ.

Η FNM σε δράση!Οι λόγοι που οι κινητήρες FNM έχουν την χαμηλότερη κατανάλωση στην κατηγορία τους είναι πλέον γνωστοί. Υψηλή ροπή από τις χαμηλές στροφές, χάρις στον υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας, μοναδική σχέση δύναμης - βάρους,  ψεκασμός common rail. Η "FNM MARINE DIESEL" θα ήθελε να ευχαριστήσει το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του "Συλλόγου Θαλασσίων Σπορ Κέρκυρας", για την συνεργασία, την άριστη οργάνωση, την συμμετοχή και την βοήθεια που προσέφεραν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η σημαντική για όλους εκδήλωση.

Για την "FNM MARINE DIESEL"
Μάρκος Τζωρτζίνης
Βάρης Κορωπίου 193 Κορωπί
Τηλ. : 210 8979250
web : http://www.fnm.gr/

e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook:  Engines FNM