Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέο δρομολόγιο TERAJET για Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο!

Στη Ραφήνα το μεγαλύτερο ταχύπλοο παγκοσμίως σε χωρητικότητα επιβατών
TERAJET : Τεράστιες ταχύτητες – τεράστια οικονομία! Εισιτήρια από 25€!

tera.jet• Ταξιδέψτε από Ραφήνα με το μεγαλύτερο ταχύπλοο σε μέγεθος και  χωρητικότητα επιβατών & οχημάτων παγκοσμίως.
• Καθημερινά δρομολόγια από Ραφήνα για Τήνο (1.50’), Μύκονο (2.15’), Πάρο (3.20’), Νάξο (4.05’)
• Σαλόνι αεροπορικών θέσεων για ένα γρήγορο & άνετο ταξίδι από €25
• Σαλόνι Club & Platinum για ανεπανάληπτη πολυτέλεια ταξιδιού.
Μήκος 145μ., 2.000 επιβάτες, 500 οχήματα, με ταχύτητα που φτάνει τα 37 μίλια.
• Πολυτέλεια και ταχύτητα για εύκολη και άνετη μετάβαση στους δημοφιλέστερους προορισμούς των Κυκλάδων.

Η Seajets ανακοινώνει τη δυναμική ενίσχυση των δρομολογίων της από Ραφήνα προς Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο με νέα γραμμή για το TERA JET, το μεγαλύτερο ταχύπλοο σε μέγεθος αλλά και χωρητικότητα επιβατών παγκοσμίως. Το TERAJET, με χωρητικότητα μέχρι 2.000 επιβατών και 500 οχημάτων, θα πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια με ταχύτητες που αγγίζουν τα 37 μίλια, ενώ εγκαινιάζει την έναρξη της νέας γραμμής, προσφέροντας τιμές ναύλου από €25.

Το TERA JET αναχωρεί καθημερινά από Ραφήνα στις 7.40’ και οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν το ταξίδι τους με άνεση στα πολυτελή και ευρύχωρα σαλόνια οικονομικής και πρώτης θέσης και τα lounge bars. Επιπλέον, το TERAJET, η ναυαρχίδα του στόλου της Seajets, παρέχει και την επιλογή του Club και Platinum σαλονιού το οποίο περιλαμβάνει καθίσματα με πλήρη ανάκληση και στήριξη για όλο το σώμα που πρακτικά μετατρέπονται σε κρεβάτι, για μία εμπειρία ταξιδιού, ανεπανάληπτης πολυτέλειας και άνεσης. Λόγω του μεγέθους και της κατασκευής του, το TERAJET υπόσχεται ένα ταχύτατο και άνετο ταξίδι ακόμα και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Φέτος το καλοκαίρι, η Seajets παρέχει πρόσβαση σε συνολικά 29 λιμάνια με 250 διασυνδέσεις λιμανιών και νησιών, ενώ για μία ακόμη χρονιά ενθαρρύνει και διευκολύνει την μετάβαση μεταξύ των νησιών των Κυκλάδων αλλά και της Κρήτης. Με τη δυναμική ανάπτυξη των δρομολογίων της, η Seajets έχει καταφέρει να προσελκύσει τόσο Έλληνες όσο και διεθνείς ταξιδιώτες που θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές των Κυκλάδων, ενθαρρύνοντας τη μετάβαση από το ένα νησί στο επόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επιδεικνύει ιδιαίτερη ευελιξία προσαρμόζοντας τα δρομολόγιά της και προσθέτοντας νέα κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου όταν αυτό απαιτείται, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ταξιδιωτών με συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.  

Λίγα λόγια για την Seajets.

H Seajets σχηματίστηκε ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης ναυτιλιακών επιχειρήσεων που έχουν εδραιωθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών στους τομείς της ναυτιλίας και του τουρισμού αντίστοιχα. Η Seajets έχει καταφέρει να προσφέρει υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της πάντα με αξιοπιστία, συνέπεια και υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

Παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τηρώντας αυστηρούς κανόνες ασφαλείας, στόχος της εταιρείας είναι η διατήρηση της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας  ως η καλύτερη, αξιόπιστη και πιο γρήγορη επιλογή για το ταξίδι στο Αιγαίο. Στόχος της Seajets είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.