Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ποδηλατικός αγώνας σιρκουί στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

sxinias4Ο "Ποδηλατικός Όμιλος Ζευς" διοργάνωσε χθες (11 Ιουνίου 2017) έναν αγώνα σιρκουί στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ενταγμένο στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας.

Σε μια πίστα (περιμετρικώς του κωπηλατοδρομίου) συνολικού μήκους 5 περ. sxinias3χιλιομέτρων, έλαβαν μέρος αρκετοί αθλητές στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, γυναικών, νέων ανδρών, ανδρών και open 18-39 και 40+

Ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός, με τον ισχυρό άνεμο να δυσχεραίνει τους αθλητές στο μισό μήκος της πίστας, ενώ οι άνδρες έτρεξαν υπό βροχή!

sxinias1Σημαντική η συμμετοχή του εκπληκτικού Νίκου Παπαγγελή, ενός 18χρονου ποδηλάτη που έχει στερηθεί του αριστερού του ποδιού, στον οποίο δόθηκε η άδεια να τρέξει. Μια αξιέπαινη (τα αυτονόητα επαινούνται σ' αυτή τη χώρα) πράγματι πρωτοβουλία του κ. Φωκά ο οποίος δεν υπέκυψε στην ελληνική μικροψυχία και έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο να τρέξει στην κατηγορία open 18-39 ετών και να τερματίσει τέταρτος! Δείτε και ακούστε τί μου είπε ο εκπληκτικός αυτός έφηβος, με την sxinias2μεγάλη καρδιά και τις τεράστιες ικανότητες http://www.ribandsea.com/face/3049-nikos-papaggelis-symmetoxi-sto-pagkosmio-protathlima-podilasia-me-ena-podi

Στην κατηγορία των γυναικών έλαβε μέρος και η δική μας Βασιλική Βούτζαλη η οποία τερμάτισε στην 5η θέση. Πρώτη, ως συνήθως, η Βαρβάρα Φασόη η οποία συνηθίζει να παίρνει το ποδήλατό της στο βάθρο των απονομών!