Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ανανέωση της συνεργασίας Κουκά - Planatech.

Τα σκάφη της Planatech που εξυπηρετεί η εταιρεία Αφοι Κουκά εδώ και δέκα πέντε χρόνια. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΑ προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με την PLANATECH. H στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την PLANATECH ξεκίνησε από το 1995 και από τότε η ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΑ διαθέτει και υποστηρίζει τα προϊόντα της PLANATECH δημιουργώντας αίσθηση στο χώρο του φουσκωτού σκάφους, καθώς  και στο τομέα του after sales. Η εταιρεία Αφοι Κουκά με την υποστήριξη της PLANATECH εξυπηρετεί τον πελάτη της και μετά την αγορά των προϊόντων της  PLANATECH, με την παροχή ολοκληρωμένου service και ανταλλακτικών που μπορεί να χρειαστεί .

Η ανανέωση αυτή της συνεργασίας είναι αποτέλεσμα της υψηλής παροχής υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΑ στα προϊόντα PLANATECH στη Λεωφόρο Αμφιθέας 44 στο Παλαιό Φάληρο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μη διστάσετε να μας καλέσετε στο τηλ. 210 - 9424805 e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.