Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η "SEAJETS" δίνει το όνομά της στο "ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" για μια ακόμη χρονιά.

Αντίστροφη μέτρηση για το "SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις".

H "Seajets" για δεύτερη εν συνεχεία χρονιά υποστηρικτής του "Ράλλυ Ακρόπολις". Στις 6- 8 Μαΐου, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το  μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για την χρονιά που διανύουμε. Το "SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις" δεν είναι ένας απλός αγώνας αλλά ο πιο σκληροτράχηλος αγώνας του ERC, στον οποίο ελληνικά και ξένα πληρώματα πρόκειται να ανταγωνιστούν για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η φετινή του εκδοχή παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές που έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο motorsport. Το θέαμα θεωρείται δεδομένο και οι προβλέψεις κάνουν λόγο για χιλιάδες θεατές που θα... κατακλύσουν τις ειδικές διαδρομές.

Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική υποστήριξη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, της "SEAJETS", της μεγαλύτερης σε μεταφορική ικανότητα εταιρείας ταχύπλοων στον κόσμο, το όνομα της οποίας φιγουράρει δίπλα στο όνομα "Ράλλυ Ακρόπολις". Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας πέρυσι, και φέτος η "SEAJETS" θα δώσει τη δυνατότητα σε φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να κερδίσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια μέσω διασκεδαστικών διαγωνισμών, και να ταξιδέψουν με τα υπερσύγχρονα πλοία της σε 17 λιμάνια των κυκλάδων, με 140 διασυνδέσεις.

H "Seajets", με την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια.

Τα γρήγορα και σύγχρονα πλοία της "Seajets" εξυπηρετούν τα νησιά του Αιγαίου. Με την δρομολόγηση αποκλειστικά ταχυπλόων πλοίων και με περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες, η "Seajets" προσπαθεί συνεχώς για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Επίσης, η εταιρεία συνδράμει στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει και συνδέει και συνολικά στην περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Τηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και κανόνων ασφάλειας, στόχος της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο. Στόχος της "Seajets" είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.