Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέες πρωτοβουλίες της ΛΑΛΙΖΑΣ Α.Ε.

Οι κ.κ. Λουκάς Λουκά, Γιάννης Τσιμπερίδης και Γιάννης Χριστοφορίδης. MARINA Stores συμμετείχαν στην 17η Παγκύπρια Έκθεση Ειδών Αλιείας-Κυνηγίου-Σκοποβολής που διοργανώθηκε στη Λευκωσία από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2009. Η έκθεση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς προσέλκυσε περίπου 25.000 επισκέπτες και είχε σημαντική υποστήριξη από τις Κρατικές Αρχές της Κύπρου. Τα εγκαίνιά της έκανε ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Λουκάς Λουκά.

Στην έκθεση συμμετείχε το κατάστημα MARINA Stores της Λευκωσίας, το οποίο επέδειξε μια αντιπροσωπευτική γκάμα των προϊόντων μας, ενώ παρουσίασε στο Κυπριακό κοινό και τις συσκευές CPS/VHF/Fish Finder της NORTHSTAR. Στις φωτογραφίες βλέπετε τον συνεργάτη μας στη Κύπρο κ. Χριστοφορίδη Γιάννη,  τον Franchise Development Manager των MARINA Stores, κ. Τσιμπερίδη Γιάννη, ο οποίος υποστήριξε την όλη διοργάνωση και λειτουργία, καθώς και τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Λουκά.

Ο κ. Σταύρος Λάλιζας εν μέσω συνεργατών της Λάλιζας Α.Ε. στο περίπτερο της εταιρείας στη Γένοβα. H Lalizas Α.Ε. πήρε επίσης μέρος στη 49η διεθνή έκθεση της Γένοβας στην Ιταλία, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 11 Οκτωβρίου. Η έκθεση σημείωσε πολύ μεγάλη προσέλευση, υπήρχαν πάνω από 1.450 εκθέτες και πάνω από 2.400 σκάφη.Το περίπτερο της  Lalizas ήταν πολύ εντυπωσιακό με πολλά νέα προϊόντα και πλούσιο ενημερωτικό υλικό. Στην έκθεση οι πελάτες της εταιρείας είχαν την δυνατότητα να προμηθευτούν το νέο κατάλογο Lalizas 2010 στα Ιταλικά.
Τα στελέχη της Lalizas Italia μίλησαν με πολλούς  επαγγελματίες του χώρου και τους ενημέρωσαν για τα καινούργια προϊόντα. Στην έκθεση παρευρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου κ. Σταύρος Λάλιζας μαζί με τον Lalizas Franchise Manager του ομίλου κ. Αλέξανδρο Λουμίδη και τους συνεργάτες της Lalizas Italia.