Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

SEA LINK - ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Ε.Π.Ε.

Το νέο κατάστημα της Sea link στην Ανάβυσσο.Ένα νέο κατάστημα ναυτιλιακών ειδών άνοιξε στην περιοχή της Αναβύσσου. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι απ' το πάρκινγκ σκαφών "Καλυψώ" και δίπλα στο πρατήριο υγρών καυσίμων. Ανάμεσα στα είδη που εισάγει και εμπορεύεται η "SEA LINK Μηχανές Θαλάσσης Ε.Π.Ε.", περιλαμβάνονται φουσκωτά σκάφη και τετράχρονοι εξωλέμβιοι κινητήρες βενζίνης και ... πετρελαίου Κινεζικής προέλευσης, ενώ βεβαίως στον χώρο του καταστήματος οι λάτρεις του σκάφους και της θάλασσας θα βρουν ό,τι ζητήσουν. Από αναλώσιμα κινητήρων και εργαλεία, μέχρι σωστικά μέσα.

Και εξωλέμβιες πετρελαίου απ' την Κίνα!Η εταιρεία διαθέτει ήδη στο εμπόριο τετράχρονους κινητήρες 4 και 5 h.p., ενώ σύντομα αναμένονται δύο ακόμη μοντέλλα στους 9.9 και 15 h.p. Αξίζει να αναφερθεί, ενδεικτικώς, η τιμή καταλόγου της τετράχρονης των 5 h.p., που δεν υπερβαίνει τα 900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.! Στο κατάστημα της "SEA LINK Μηχανές Θαλάσσης Ε.Π.Ε." διατίθενται όμως και εξωλέμβιοι κινητήρες... πετρελαίου στους 4 και 6 h.p., ενώ αναμένονται δύο ακόμη μοντέλλα στους 9.9 και 15 h.p. Η εταιρεία, στην προσπάθειά της να λανσάρει στην αγορά τους νέους κινητήρες, προσφέρει εξαιρετικό ποσοστό προμηθείας στους εμπόρους οι οποίοι θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της.

Ένας ακόμη πρεσβευτής της Κινεζικής σχολής στην Ελλάδα.Η "SEA LINK" εισάγει από την Κίνα και φουσκωτά σκάφη με πολυεστερική γάστρα, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, στα μεγέθη των 4.20, 4.70, 5.20 και 5.80 μέτρων, ενώ αναμένονται δύο μοντέλλα στα 7.20 και 8.20 μέτρα, αλλά και "υπηρέτες" από 2.20 μέχρι 4 μέτρα. Τα φουσκωτά σκάφη εκτίθενται στο καινούργιο πάρκινγκ σκαφών της εταιρείας, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφ. Καραμανλή αρ. 104 στην Ανάβυσσο. Το πάρκινγκ, που είναι ασφαλτοστρωμένο, διαθέτει και σκεπαστούς χώρους. Όλοι οι χώροι στάθμευσης διαθέτουν φως, ρεύμα, νερό, αέρα και... μουσική!

Πληροφορίες :

"SEA LINK - Μηχανές Θαλάσσης Ε.Π.Ε." - Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου, τηλ. 22910 78490 και 6944 346922 κ. Μίλτος Κρεμμύδας.