Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές!

Γράφει, αηδιασμένος, ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

editorialimageΤρία είναι τα ελαττώματα που, προσωπικώς, δεν μπορώ να ανεχτώ και να συγχωρήσω στους ανθρώπους. Η ασυνέπεια, η υποκρισία και η αχαριστία. Όλα τα άλλα ελαττώματα θεωρώ ότι είναι παρελκόμενα αυτών των τριών, ενώ πολλά από αυτά (τα παρελκόμενα) είναι "ακίνδυνα" και συγχωρητέα. Για κακή μου τύχη, πάντως, όλο μπροστά μου πέφτουν οι εκφραστές της ασυνέπειας, της υποκρισίας και της αχαριστίας!

Τρανό παράδειγμα η "συμπτωματική" παρουσία ενός κοινού συκοφάντη στην πρόσφατη Αποστολή των μελών ενός συλλόγου στα μικρά και ξεχασμένα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, πολύ δε μάλλον η επιβράβευσή του από τους διοργανωτές της Αποστολής, ως χορηγού επικοινωνίας, με την εκτύπωση του λογοτύπου του στο πανώ της Αποστολής!

Δεν έβαλα τυχαία τη λέξη "συμπτωματική" σε εισαγωγικά, αφού σκοπός μου είναι να τονίσω την υποκριτική και αχάριστη στάση του δ.σ. του συλλόγου αυτού απέναντί μου αφού, όσο ακολουθούσα ανελλιπώς τις Αποστολές και δημοσίευα στο διαδίκτυο και στο YouTube μακροσκελή άρθρα, δεκάδες φωτογραφίες και ημίωρα videos, ουδέποτε είχα αναφερθεί σαν χορηγός επικοινωνίας στο πανώ των Αποστολών, σε σημείο που αναγκάστηκα να τροποποιήσω μια φωτογραφία, με την χρήση του photoshop, προσθέτοντας το λογότυπο του "Rib and Sea" στην καρτέλλα που κρατούσαν στα χέρια τους τα μέλη που συμμετείχαν σ' εκείνη την Αποστολή...

Μόλις όμως εξέφρασα εγγράφως την δυσαρέσκειά μου για την αδικαιολόγητη και απαράδεκτη συμπεριφορά τού δ.σ. απέναντί μου (για διάφορα άλλα ζητήματα) και ζήτησα να διαγραφώ από το μητρώο των μελών, άνοιξαν διάπλατα τις πύλες του συλλόγου στον συκοφάντη μου, τον κάλεσαν στην Αποστολή και τον ανακήρυξαν χορηγό επικοινωνίας!

Κάποια πράγματα πρέπει επιτέλους να λέγονται. Έτσι δεν είναι;