Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Στο Beijing της Κίνας η 5η διεθνής έκθεση "All in CARAVANING" για τα τροχόσπιτα και το camping.

Επιμέλεια μετάφρασης : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Αυτοκινούμενα σαν αυτό θα εκτεθούν στην 5η διεθνή έκθεση "All in CARAVANING" στο Beijing της Κίνας. Το κομμάτι της Κινεζικής αγοράς που σχετίζεται με τα τροχόσπιτα και το camping αναπτύσσεται με γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς. Η διεθνής έκθεση "All in CARAVANING", η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Beijing από τις 18 μέχρι τις 20 Ιουνίου 2016, εξυπηρετεί αυτήν ακριβώς την ανάπτυξη.

Εορτάζοντας την 5η εν σειρά ετήσια κορυφαία έκθεση για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και τροχόσπιτα στην Κίνα, 320 εκθέτες θα καταλάβουν μια έκταση 28.000 τετραγωνικών μέτρων, αναδεικνύοντας 350 οχήματα αναψυχής, πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών υποστήριξης της αυτοκινούμενης αναψυχής.

Όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες της η έκθεση αυτή, το 2012, έλαβαν μέρος 53 εκθέτες οι οποίοι εξέθεσαν τα προϊόντα τους σε μια έκταση 5.000 τετρ. μέτρων. "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την ανάπτυξη της έκθεσης "All in CARAVANING", η οποία καταδεικνύει το ανερχόμενο ενδιαφέρον των Κινέζων σ' αυτόν τον τύπο διακοπών. Η εμπορική μας στρατηγική μας τοποθετεί σε μια εξαιρετική θέση και ως εκ τούτου είμαστε πολύ αισιόδοξοι και προσβλέπουμε προς την 5η έκθεση "All in CARAVANING". Επιπλέον, καθώς υπάρχουν συνεχείς βελτιώσεις στις Κινεζικές υποδομές, πιστεύουμε ότι η αγορά του τροχόσπιτου έχει καταπληκτικές προοπτικές", λέει ο Axel Bartkus, Γενικός Διευθυντής της "Messe Dusseldorf (Shanghai) Co., Ltd.

Εξ αιτίας αυτής της δυναμικής επέκτασης των περιοχών camping και άλλων σχεδίων προώθησης του camping με τροχόσπιτα, οι προοπτικές για το μέλλον βελτιώνονται. Πριν από 5 χρόνια υπήρχαν στην Κίνα μόλις 100 οργανωμένα camping, αλλά μέχρι τα τέλη του 2015 ο αριθμός τους ανέβηκε στα 500. Αυτή η θετική εξέλιξη προιδεάζει για μια επιπλέον έκρηξη του αριθμού των οργανωμένων camping στην Κίνα στα 1.500 εντός των αμέσως προσεχών ετών.

Στην 5η "All in CARAVANING" θα εκτεθούν όχι μόνο αυτοκινούμενα και τροχόσπιτα, αλλά επίσης τροχοβίλλες, αξεσουάρ, είδη camping και αναψυχής και πολλά ακόμη προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν σχέση με την κινητή διασκέδαση. Το πρόγραμμα της έκθεσης θα υποστηριχτεί από προγράμματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Επαγγελματίες του χώρου και εμπορικές ενώσεις που σχετίζονται με αυτόν, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν πάνω σε ένα φάσμα πτυχών της κινητής ψυχαγωγίας, καθώς και τις δυνατότητες για διεθνείς συνεργασίες.

Στην 5η "All in CARAVANING" θα εκτεθούν 320 εθνικοί και διεθνείς κατασκευαστές τροχόσπιτων και αυτοκινούμενων, αλλά και φημισμένοι προμηθευτές αξεσουάρ οι οποίοι θα εκθέσουν τα τεχνολογικά επιτεύγματα και την εμπορική τους δραστηριότητα. Οι εκθέτες θα παρουσιάσουν πάνω από 350 οχήματα αναψυχής, σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, από copact pickups μέχρι πολυτελή αυτοκινούμενα και μικρά τροχόσπιτα.

Στην έκθεση θα λάβουν επίσης μέρος εκθέτες από την Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Σουηδία, την Σλοβενία, το Βέλγιο, την Δανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Τουρκία, καθώς και υπερατλαντικούς εκθέτες από τις Η.Π.Α., την Αυστραλία και την Ιαπωνία. Πολλές φημισμένες εταιρείες του χώρου θα εκτεθούν, όπως η Adria, η Camp-let, η Coachman, η Dethlefs, η Fendt, η Fiamma, η HHRV, η Iveco, η Keystone, η Lamilux, η Reimo Reisemobil-Center, η Thetford, η Thule, η Truma και η Vohringer.

15,000 επισκέπτες αναμένεται να επισκεφτούν την φετινή έκθεση (μετά από 11.500 το 2014 και 5.200 το 2013).

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια η 5η "All in CARAVANING 2016" στο Beijing θα τεθεί υπό την αιγίδα του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Μεταφορών και της BMVI (ψηφιακή υποδομή). Επιπλέον εταίροι της έκθεσης θα είναι η Κινεζική εταιρεία YASN, διοοργανωτές της μεγαλύτερης Κινεζικής εμπορικής έκθεσης για αξεσουάρ αυτοκινήτων, η CTS, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός της Κίνας και άλλοι.

http://www.all-in-caravaning.com/