Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

CYCLADES RACE 2014

Το σκάφος JJ TOO του Ν. Ο. Πάρου που κατέλαβε την πρώτη θέση. Ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας CYCLADES RACE 2014 ξεκίνησε την Παρασκευή 19/9/2014 στην Σύρο και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21/9/2014 στην Πάρο με μεγάλη επιτυχία. Ήταν αφιερωμένος στην Πρόληψη και Προαγωγή της Υγείας με κεντρικό μήνυμα : «Μένω υγιής από επιλογή κι όχι από τύχη».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνα κ. Σταμάτη Γρυπάρη και τον κ. Ασημάκο Αντώνη για την αμέριστη βοήθεια τους  στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και τα μέλη των επιτροπών.

Η συμμετοχή και η συνεργασία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γιάννη Πετράκη , εργαζομένων του Νοσοκομείου , καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Κυκλάδων κι ιδιαίτερα της Προέδρου κ. Λίτσας Μπάιλα, που έδωσαν στον αγώνα μια άλλη διάσταση, αναδεικνύοντας το κοινωνικό χαρακτήρα του Αθλητισμού.

Ευχαριστούμε επίσης τον Έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά την κ. Άννα Καγκάνη Κορτιάνου  Δημοτική Σύμβουλο, τους εκπροσώπους του Λιμεναρχείου Πάρου για την παρουσία τους στην τελετή απονομής στον Ναυτικό Όμιλο και ιδιαίτερα τον κ. Σιγάλα Αναστάσιο για τις συντονισμένες ενέργειες πρόσδεσης των σκαφών .

Στον αγώνα συμμετείχαν 5 αγωνιστικά καταμετρημένα σκάφη καθώς και σκάφη κρουαζιέρας.

Το σκάφος MARPISSA του Ν.Ο. Πάρου που κατέλαβε την 4η θέση.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα πληρώματα των σκαφών που συμμετείχαν στον αγώνα καθώς και όλους τους ανθρώπους που στήριξαν την  προσπάθεια.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε με δυο αγωνιστικά σκάφη με πληρώματα μέλη του και αποφοίτους των σχολών ιστιοπλοΐας Ομίλου.

 

Η κατάταξη των αγωνιστικών σκαφών έχει ως εξής :

sail number      Yacht             Skipper                           Class       Club             Total

GRE-34          J.J. TOO       BROUSIS GIANNIS                 C1    NO PAROU          1
GRE-1622    KATRIONA       PARADISIS GIANNIS              C1    NO SYROU          2
ITA-7           ZAHIRA II       GRIPARIS GIANNIS                C1    NO SYROU          3
GRE-95         MARPISSA      PAPANDREOU MARIA             C1    NO PAROU          4
GRE-49128    OYSYRA        HAMEZOPOULOS DIMITRIS      C1    NO SYROU         5