Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τα πήρες απ’ τη Novartis, επειδή ο μπαμπάς σου ήταν δωσίλογος.

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

o. agios.pkΔεν μου άρεσε καθόλου ο λυγμός τού Πικραμμένου καθώς μιλούσε στη Βουλή ως «αναφερόμενος» [άλλη πωλητική ορολογία κι’ αυτή] στη δικογραφία Novartis. Δεν θα έπρεπε να κάνει τη χάρη στα αριστερά πωλητικά  λαμόγια να δείξει αδύναμος. Στο κάτω-κάτω Πρόεδρος του ΣτΕ υπήρξε. Δεν κλαίνε τα παλληκάρια.

Όμως βρέθηκαν ορισμένα ζόμπι να χλευάσουν τον Πικραμμένο γι’ αυτή την ανθρώπινη στιγμή αδυναμίας   

https://roides.wordpress.com/2018/02/24/24feb18/
http://www.periodista.gr/cover-stories/article/88339/to-skoteino-dosilogiko-parelthon-tis-oikogeneias-pikramenou-kai-i-alithini-istoria-tou-mikrou-panagioti

ενθυμούμενοι το παρελθόν τού πατέρα του ως συνεργάτη των Γερμανών. Αυτοί οι αριστερόστροφοι φασίστες που διορίζονται στο Δημόσιο, επειδή π.χ. ο παππούς τους καρδιοχτυπούσε με το ντουφέκι για να ελευθερώσει την Ελλάδα από τον καπιταλιστικό ζυγό και να την εντάξει στο ανατολικό μπλοκ, όπου, όπως μας ενημέρωσε η κ. Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ τον Αύγουστο του 2017, «αν ήσουν με το  καθεστώς, δεν σε πείραζε κανείς»!

Έτσι και τώρα. Αν είσαι με το καθεστώς Τσίπρα, δεν σε πειράζει κανείς. Αν δεν είσαι, πάμε πίσω στη γερμανική κατοχή και στον εμφύλιο να δούμε τί έκανε ο μπαμπάς σου και ο παππούς σου.

Κι’ εγώ  που άκουγα τον Γεώργιο Παπανδρέου και μελετούσα τον Ποινικό Κώδικα, κατά τους οποίους «Δεν διώκομεν το φρόνημα, αλλά την πράξιν».

Όμως άλλο είναι να είσαι αριστεροφασίστας και άλλο να είσαι δεξιοφασίστας. Αν είσαι δεξιοφασίστας δεν δικαιούσαι «δια να ομιλείς» [α ρε Μένιο μεγάλε]  ούτε να συγκινείσαι που σε κατηγορούν για δωροδοκία, αντί να ξεψαχνίσουν μερικές δικογραφίες που χειρίσθηκες και να εκφράσουν τις απορίες τους. Ή τουλάχιστον να μας θυμίσουν ότι προήδρευσες του ΣΤΕ, όταν το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της χώρας επικύρωσε τη συνταγματικότητα του πρώτου Μνημονίου χωρίς ο Πρόεδρος να μειοψηφίσει [απόφαση Ολομέλειας 668/2012], εξ ου και δεν δικαιούται δια να συγκινείται εγκαλούμενος για ένα εξόχως ατιμωτικό αδίκημα. Έστω, να σκαλίσουν την υπόθεση του Mall.

Όλα αυτά τα ζόμπι εστιάζουν πλέον στα σκάνδαλα των προηγούμενων για να κρατηθούν στην καρέκλα και καλλιεργούν τον σύγχρονο διχασμό αδιαφορώντας για την ομοβροντία των απειλών που δεχόμεθα τελευταίως στα εθνικά θέματα λόγω του παιδότοπου που ονομάζεται «κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». Διότι τίποτε άλλο δεν έχουν να επιδείξουν εκτός από διορισμούς ημετέρων και αριστερό ή Καρανίκειο ή Πολάκειο ήθος.