Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Διευκρίνιση για το άρθρο μου περί λογιστικού ελέγχου και Αρτέμη Σώρρα.

Απεδείχθη, τελικώς, πως "κατάφερα" να μπερδέψω αρκετούς από τους αναγνώστες και φίλους μου με το πρόσφατο άρθρο μου που είχε τίτλο : "Αλέξη, κάνε λογιστικό έλεγχο του χρέους και δέξου τα λεφτά του Σώρρα!": http://www.ribandsea.com/main/index.php/articles/1787-aleksi-kane-logistiko-elegxo-tou-xreous-kai-deksou-ta-lefta-tou-sorra

Για του λόγου το αληθές, παραθέτω τρία χαρακτηριστικά σχόλια που έφθασαν στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση:

1. Καλημέρα.

Τι γράφεις μωρέ; Ποια λεφτά του Σώρρα και πράσινα άλογα;

Ν.Σ.

2. Ιωσήφ καλημέρα.

Μάλλον έχω χάσει επεισόδια. Αναγνωρίζεις πλέον την ορθότητα των λεγομένων του Σώρρα;

Κ.Κ.

3. Γεια σου Ιωσήφ.

Προσωπικά δεν ήξερα για τη δήλωση αυτή του Σώρρα. Ίσως μου είχε διαφύγει. Βεβαίως, αναμένουμε όλοι ν' ανακοινωθεί ο λογιστικός έλεγχος.

Α.Σ.

Θέλω λοιπόν, ευκαιρίας δοθείσης, να διευκρινίσω και να διαβεβαιώσω τους φίλους και αναγνώστες μου ότι :

Ουδέποτε άλλαξα γνώμη για τον Αρτέμη Σώρρα. Απατεώνα τον θεωρώ (από πέρυσι το καλοκαίρι που άρχισα να διερευνώ την υπόθεσή του), απατεώνας, σχιζοφρενής και πιόνι του συστήματος συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι! Γι' αυτό εξ άλλου και το σύστημα δεν τον ενοχλεί, δεδομένου ότι εξυπηρετεί τις ανάγκες του για την καταστολή του αγανακτισμένου κόσμου που κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα του περιμένοντας τα δις του Σώρρα να τον σώσουν!

Στο συγκεκριμένο άρθρο μου δεν είχα την πρόθεση να δώσω συγχωροχάρτι στον απατεώνα γελωτοποιό της Πάτρας ούτε βεβαίως να ανακαλέσω όσα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω γι' αυτόν. Αντιθέτως! Με το σκεπτικό ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε ενδεχομένως να υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευση για λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους και τιμωρία όσων το δημιούργησαν, ακόμη και ο πιο φανατικός οπαδός του Πατρινού απατεώνα δεν θα μπορούσε πλέον να επικαλεστεί έναν έστω λόγο που θα είχε ο Σώρρας για να μη διαθέσει τα δισεκατομμύριά του (!?) προκειμένου η Ελλάδα να αποπληρώσει το δημόσιο χρέος της και να προχωρήσει με γρήγορα βήματα προς την ανάπτυξη, την πρόοδο και την κοινωνική ευημερία.

Είμαστε σε αναμονή λοιπόν της πραγματοποίησης του λογιστικού ελέγχου για το δημόσιο χρέος της χώρας, της τιμωρίας όσων το δημιούργησαν, της αποκάλυψης της απάτης Σώρρα και του εγκλεισμού των εμπνευστών της στον Κορυδαλλό ή στο Δαφνί...

Ιωσήφ Παπαδόπουλος