Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ξεκίνησε πιλοτικά η ελεγχόμενη στάθμευση στο Ελληνικό.

parking.ellinikoΛύση στο πρόβλημα στάθμευσης που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι του Ελληνικού, μετά τη λειτουργία των σταθμών του μετρό, δίνει η δημοτική αρχή του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, με την εγκατάσταση συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, υλοποιώντας άλλη μία προεκλογική του δέσμευση.

Από 1η Φεβρουαρίου αρχίζει επίσημα η εφαρμογή της Ελεγχόμενης Στάθμευσης στις γειτονιές της πόλης γύρω από το μετρό του Ελληνικού.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος "το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά και αν πετύχει θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες γειτονιές του δήμου μας που υπάρχει ανάγκη".
 
"Για να πετύχει όμως απαιτείται η καλή συνεργασία τόσο των κατοίκων που βρίσκονται εντός ζώνης και θα σταθμεύουν ελεύθερα στην μπλέ ζώνη με την απαραίτητη Kάρτα-Άδεια, όσο και των επισκεπτών, που θα μπορούν να σταθμεύουν μόνο στην λευκή ζώνη για λίγες μόνο ώρες με την κάρτα χρονοχρέωσης".

parking.elliniko2"Η αυτοδιοίκηση", τονίζει ο Γιάννης Κωνσταντάτος "πρέπει να δίνει λύσεις και εμείς μετά από 2/5 χρόνια απίστευτης γραφειοκρατίας κάνουμε πράξη μια ακόμα προεκλογική μας εξαγγελία για νοικοκύρεμα στους δρόμους και στις γειτονιές μας που επικρατεί κυκλοφοριακό χάος".

Να σημειωθεί ότι όσοι αφήνουν αυτοκίνητα εντός της ζώνης ελεγχόμενης στάθμευσης δίχως πινακίδες θα απομακρύνονται ταχύτατα από την υπηρεσία.

Τις κάρτες χρονοχρέωσης όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθεύονται από όλα τα περίπτερα επί της Λ. Ιασωνίδου.