Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

"Boat and Fishing Show", 16.17 και 18 Μαρτίου 2018, στην HELEXPO

afissa.boat.and.fishingΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ - Boat & Fishing Show θα αποτελέσει ξανά το μεγαλύτερο Θαλασσινό γεγονός της χρονιάς, άνω των 10.000 τμ. δίνοντας την αίγλη και σοβαρότητα που αρμόζει στο κλάδο μας!

Με ακόμα περισσότερους εκθέτες σε Σκάφη, Ναυτιλιακά, Αλιεία και Ψαροτούφεκο, η Boat & Fishing Show ενώνει το κλάδο της θάλασσας, για να αποτελέσει για άλλη μία χρονιά το σημείο συνάντησης για επαγγελματίες του κλάδου αλλά και λάτρεις της θάλασσας!

Στα πλαίσια γιγάντωσης του ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και της δυναμικής παρουσίας του κλάδου στην ανάπτυξη του, στο επίπεδο C πραγματοποιείται ταυτόχρονα η έκθεση Sea & Tourism Expo όπου θα προβληθούν εταιρείες όπου δραστηριοποιούνται στα Ενοικιαζόμενα Σκάφη, σχολές Αυτόνομης Κατάδυσης και Watersports, Μαρίνες και Καταλύματα.

Φέτος αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση σε συμμετοχή εκθετών! Η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος σας εξασφαλίζει την συμμετοχή σας και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών από εμάς.
Παρακαλώ κατεβάστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα επιθυμητά τετραγωνικά μέτρα και στείλτε τη στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σύντομα κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ:
 
- Είναι μία έκθεση που αφορά τόσο τους επισκέπτες λάτρεις του σκάφους, των θαλάσσιων σπορ, του ψαρέματος και της αυτόνομης κατάδυσης, αλλά και επαγγελματίες - εμπορικούς επισκέπτες. Πλαισιώνεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων αλλά και ημερίδων που αφορούν τη θαλάσσια επιχειρηματικότητα, τη ναυτοσύνη και το ψάρεμα.

- Τελεί υπό την Αιγίδα του ΣΕΜΕΞ, και άλλων φορέων Τουρισμού που θα ανακοινώσουμε σύντομα (το 2017 οι δύο εκθέσεις τελούσαν υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΜΕΞ, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών και του Δήμου Αμαρουσίου)

- Αποτελεί τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση με θέμα τη Θάλασσα από το 2011, με χώρο άνω των 10.000 τμ.

- Το κόστος είναι χαμηλό παρότι ο χώρος είναι ο πιο σύγχρονος και κεντρικός (στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στο Δαχτυλίδι της Αττικής Οδού, με δωρεάν πάρκινγκ).