Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Δωρεάν το "Καλοκαιρινό Καμπ" για παιδιά στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

summercampΣυνεχίζει την κοινωνική πολιτική ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης παρέχοντας για ακόμη μία χρονιά το καλοκαιρινό “Summer Camp” για τα παιδιά των δημοτών της πόλης, χωρίς χρηματικό αντίτιμο.

Ο Δήμος, παρά την οικονομική κρίση που δημιουργεί ένα ασφυκτικό περιβάλλον για τα οικονομικά του δήμου, στέκεται δίπλα στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, δήλωσε σχετικά:

"Με την συνεργασία εξειδικευμένων επαγγελματιών, και φέτος το καλοκαίρι, ο Δήμος θα προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προγράμματα για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην “Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση”.

Θέλω επίσης να τονίσω ότι πολλοί δήμοι για παρόμοιες δράσεις ζητούν οικονομικό αντίτιμο από τους δημότες τους, προσφέροντας χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες από αυτές που εμείς προσφέρουμε δωρεάν.

Κύριο μέλημα μας, από την στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους Δημότες. Μέρα με την μέρα αλλάζουμε την πόλη. Αφήνουμε πίσω την μιζέρια και την οπισθοδρόμηση και δουλεύουμε εντατικά για την αναγέννηση της πόλης μας".